ce parere aveti despre acest scandal?
ce parere aveti despre acest scandal?
detaliaza, da articol online, ceva... nu stiu despre ce este vorba...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Despre faptul ca fosta iubita a lui Lobont, care a obtinut custodia copilului lor si, totodata, o pensie alimentara de 5000 de euro, sta mereu prin vacante prin strainatate cu gagicul iar cel mic acasa cu o dadaca.
Sincer, cred ca nici Lobont nu putea avea mai multa grija de el, dat fiind programulunui fotbalist. Situatia ar fi fost cam aceeasi.
they hatin'
bietul copil... mai bine il incredinta la bunici..... as redeschide procesul de custodie, e clar ca foloseste copilul pe post sursa de venituri... as prefera ca o astfel de mama sa fi fost in locul hotului din casa romanitei.....
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Sincer imi pare foarte rau de Lobont...am vazut aseara emisiunea Nasul unde a fost invitat si unde a purtat o discutie prin telefon cu Loredana...din cate am vazut mi se parea ca avea lacrimi in ochi...e copilul lui si il iubeste enorm de mult...oricum Loredana aia e o haimana care nu vrea sa obtina altceva decat bani...Lobont a pus nejte detectivi sa o umareasca timp de 28 de zile si a surprins-o in compania unui barbat care, din ce citi pe prosport, ar fi un pilot de raliuri...copilul sta acas cu o bona care nici nu prea il supravegheaza...Lobont i-a zis aseara de treaba asta Lordeanei dar ea mintea cu nerusinare..auzitzi si voi faza...i-a zis Lobont ca din 28 de zile cat a fost supravegheata decat de vreo 2 ori parca a fost vazuta cu copilu..in rest canci...si ea cica si-a dat seama ca era urmarita de la inceput si daia iesea cu almic decat atunci cand nu o urmarea nimeni...sanki...Lobont a si zis ca de cate ori a vrut sa-si vada copilu aia nu-l lasa si aseara mintea ca cica daca el nu a venit sa-l ia...oricum pt mine aia nu e decat o curva iar Lobontz un mare portar....HAI ROMANIA!!!
Bah ce atata caz pentru prostoiu de Lobontz ,cand a facut un copil cu naroada nu s-a gandit? e treaba lui daca si-a bagat P A acu sa traga consecintele si io sa fiu in locu alia i-as fi facut la fel. Acu face mare caz da cand statea mort de beat prin baruri striga ca ce-are lumea cu iel, cu ce ie el diferit de panarama cu care a facut copilu? Cu nimik cin seaseamana se aduna
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: