Cati mc de apa consumati?

Senior Member ovidiu.ionut's Avatar ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    815
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    766
    Puncte CF
    3.5

Cati mc de apa consumati?

Locuiesc la casa de cateva luni. Si mi-a venit factura la apa 12 mc...voi ce credeti este mare consumul? este mic? Suntem 2 persoane.

Voi ce consum aveti la apa?

Astept rasp voastre

Afacerist maryuscristian's Avatar maryuscristian este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    02-01-2009
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    643
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    30
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    eu zic ca este ok. eu la bloc am o medie de 6 mc apa rece si 3-4 mc apa calda. raportat tot la 2 persoane, acum depinde de fiecare si cam ce faci cu ea. nu cred ca uzi gradina sau speli masina, doar consumul casnic.
    „Stiu că sunt prost. Dar cand mă uit în jur, prind curaj.” – Ion Creanga.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Stau la casa,suntem 3 persoane.
    Consum iarna intre 7-10 mc.
    Consum vara intre 15-25 mc.

„Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

Fan Stiinta johnny2103's Avatar johnny2103 este un nesuferit
    Data de inscriere
    08-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    221
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -95
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Nu prea consum apa rece nici calda pentru ca ma spal foarte rar ( o data la o saptamana sau la doua saptamani ma spal ) deci consum sub un mc .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: