adica tu ca sa pui o amarta de banda cu leduri la picioare cum e in prima poza iei 1 mil??
pune`ti si tu, sau uite pentru tine costa un suc ce zici ? stii macar ce trebuie sa faci ca sa nu iei foc in masina ?
am specificat mai sus PLAFONIERA, poza cu banda la picioare este optionala, adica pentru intelectul tau pretul se negociaza in functie cu clientul, conteaza autoturismul, dificultate etc. ca daca imi aduci o caruta cu 3 suruburi si o bucata de plastic nu`ti iau milioane!
Abtine`te daca esti pe langa si intrebi doar ca sa te afirmi!
prietene am mai pus si eu prostii din astea gen bana de leduri si nu am luat foc crede-ma! mi-am schimbat singur luminile in bord mi-le-am pus albastre ca in pozele tale, iar sa schimbi niste becuri in plafoniera si sa pui niste benzi cu leduri la picioare nu e mare chestie! si app am terminat liceul pe profil electrician electronist auto! deci nu sunt chiar asa pe langa subiect!
si daca ai asa multa scoala te oftici ca a fost el primu cu ideea asta de facut malai? hai sa scriem asa pe anunturi sa vada lumea ce scoala avem rusinicaprietene am mai pus si eu prostii din astea gen bana de leduri si nu am luat foc crede-ma! mi-am schimbat singur luminile in bord mi-le-am pus albastre ca in pozele tale, iar sa schimbi niste becuri in plafoniera si sa pui niste benzi cu leduri la picioare nu e mare chestie! si app am terminat liceul pe profil electrician electronist auto! deci nu sunt chiar asa pe langa subiect!
nu am scris sa ii iau afacerea omului stai calm si oricum nu vreau sa fac asta doar ca am vazut anuntul si mi-sa parut un pret cam mare pt chestia asta! pt ca nu tr sa ai n scoli ca sa poti face treaba asta! si nu ma laud ca am scoli ca omul asta de are anuntul poate are cu 2 facultati mai mult ca mn doar spuneam ca nu sunt chiar asa pe langa cum credea el!
in fine hai sa terminam cu discutii de gen pe thear-ul omului! ii urez bafta in continuare!
si totusi ca ma facusi curios, cum ai procedat cu acea banda ?
eu te las sa vorbesti e parerea ta si ti`o respect, dar eu asa imi apreciez modul meu de a le monta.
Totusi daca te lauzi ca stii ca faci ca dregi sau ai facut, nu inteleg ce ma intrebi pe mine cu o amarata de plafoniera!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: