Infiintare SRL


 1. #1
  Banned kinder4amore's Avatar kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor kinder4amore este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  06-04-2008
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  30
  Sex
  F
  Mesaje
  254
  Mesaje bazar
  329
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  540
  Puncte CF
  7.0

  Infiintare SRL

  Buna dimineata ! Doresc sa-mi infiintez cat se poate de repede o SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA ! M-am interesat pe internet si am vazut ca prin HG 166/2003 , studentii au anumite facilitati . Acum exista o problema acolo scrie ca trebuie sa fii in anul 2 de studiu , iar eu sunt la Master in anul 1 , stie cineva daca pot beneficia de aceste facilitati?


  Sfaturi/ pareri? In momentul asta am nevoie de orice parere...
  M-am interesat cam cat ma costa , m-am interesat cat m-ar costa si un PFA dezavantaje/avantaje dar vreau sa-mi spuneti daca stiti voi mai concret sau v-ati deschis o societate de curand.


  Multumesc anticipat

 2. #2
  NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  Bucuresti
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  1,220
  Mesaje bazar
  116
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  803
  Puncte CF
  26.5
  Usergroups:
  Articolul 2 din HG nr. 166/2003 spune asa:

  Art. 2
  (1) Pentru a beneficia de scutirile de la plata taxelor si tarifelor prevazute la art. 1, studentul care infiinteaza o societate comerciala trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  a) urmeaza cursurile unei forme de invatamant superior de lunga sau de scurta durata la o institutie de invatamant superior acreditata;
  b) este cel putin in anul II de studiu si a promovat toate obligatiile prevazute de senatul universitatii;
  c) nu a depasit varsta de 30 de ani.
  (2) Cererea de inregistrare si autorizare a functionarii comerciantului va cuprinde, in mod obligatoriu, si actul doveditor emis de institutia de invatamant superior acreditata, din care sa rezulte ca studentul fondator indeplineste conditiile prevazute la alin. (1).


  E cat se poate de clar. Chiar daca esti la Master, in ochii statului esti tot studenta. Poti fii si la doctorat, ecuatia nu se schimba.

  Atata timp cat ai sub 30 de ani, esti all good. Succes!
  I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  0-day Member cristiana12 reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  21-12-2013
  Varsta
  35
  Sex
  F
  Mesaje
  2
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0
  Trimite un mesaj userului Holtelen. Intr-un post stiu ca era curios/a sa isi faca o firma, poate a reusit ceva.
  Daca vrei sa iti completeze cineva actele, da click aici. Este o aplicatie gratuita care iti face dosarul de acte in cazul in care doresti sa iti faci un SRL sau PFA.
  Ca si pret, un SRL te costa la ORC maxim 550 ron (taxele legale) + 200 ron (capital social minim). Cum spune si legea, daca nu esti in anul 2, nu ai acele scutiri, dar care nu sunt cine stie ce. Un PFA te costa undeva la 350 ron cu totul, insa atentie ca trebuie sa poti dovedi experienta in acel domeniu in care iti deschizi PFA-ul.
  Acceseaza acest link si acolo gasesti diferentele dintre SRL si PFA foarte clar explicate.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: