- EUR
- 4,9770

-
Tara ''minciunilor'' si a povestilor TV;de ''adormit fraieri''
Mai oameni buni;cat credeti ca va mai rezista ''romanul de rand'',batjocorii la care este supus zilnic de catre ''institutiile statului''.pe care noi toti il platim din banii nostrii si asa f.putini ,de umili salariati...?Pe scurt;iata ce am ''trait'' in zilele de 11-12 -martie2014;Am fost in data de 11-03,la policlinica Spitalului nr1,cu trimitere de la medicul de familie,catre ''urologie''.Aici ,singura ''consultatie gratis'',pe care am primit-o de la un anume dr.Marian,a fost ''un deget in fund'',pentru ''starea prostatei'',a zis d-nlui.Omul,din vorbe,m-a linistit si chiar am crezut ,ca voi rezolva repede problema.Mi-a dat dat 2 bilete ,pentru ''investigatii paraclinice decontate de CAS''si m-a indrumat sa le fac cat mai repede la orice laborator sau clinica ,care are contract cu CAS.Usor de zis,insa imposibil de realizat.DE CE?Pentru ca am fost in ziua respectiva in toate clinicile sau policlinicile ,pe care le-am intanlit in cale in 4 ore de mers pe jos .RASPUNSUL PRIMIT;NU MAI AVEM FONDURI sau nu lucram cu CAS.M-am resemnat si am zis ;asta este,mai am rabdare pana iau salariul pe 15;si am sa platesc 250 ron ,cat mi-au calculat cel mai ''ieftin'' cei de la ;;HEL...;este vorba de sanatatea mea ,pana la urma.Dar cei aproape 300 ron ,pe care eu si alti sute de mii de salariati ii dam lunar la CAS,UNDE OR FI?;;EI acum urmeaza finalul ''tragicomediei umane'';Ajuns acasa ,dupa atata umblat dupa ;''cai verzi pe pereti'',in jur de ora 19 ,am intrat in criza de ''colica renala'',probabil din cauza efortului si faptului ca de necaz am consumat una halba bere si am mancat praz ,care se zice ca forteaza ''eliminarea calculilor renali''.Deci in principiu scopul ,l-am atins;dar cu ce pret...;numai cine a suferit de asa ceva ,poate intelege.Am sunat la 112,am fost internat la Urgente SP.Segarcea,am trecut vreo 4 ore ,prin chinurile ''facerii'',am avut parte de o asistenta f.de treaba cu ''chemare'',la meseria destul de grea pe care si-a ales-o;ma rog sa aiba sanatate si noroc in viata.Cu ajutorul dn-ei si al Domnului,criza s-a potolit,in jur de ora 23;Am ramas internat;dimineata m-am simtit bine;a venit dr.BACHAR,i-am relatat tot ce mi s-a intamplat;i-am aratat biletele de trimitere,la care a schimbat imediat tonul si mi-a zis;''nu este problema mea,d-ta te duce la Craiova si face analizele;POTI SA PLECI'';Am ramas ''masca'',dar intrucat nu mai aveam dureri,am zis ca macar pentru ziua respectiva sa-mi dea CM,intrucat trebuia sa fiu de serviciu.A zis ca nu poate si mi-a intors vizibil deranjat spatele.Va intreb eu ''nea Marin de la Seg'';pe cei umblati prin UE;OARE MAI ESTE UNDEVA ATAT DE BATJOCORIT CETATEANUL DE RAND?
Last edited by stanmarin2009; 12-03-2014 at 19:02.
-
Stai matale linistit ca in multe state UE inclusiv in italia se intampla din astea.. in italia 3 pastile la spital te costa si 100 de euro daca nu le acopera asigurarea.. si exista multe cazuri pe care asigurarea de sanatate nu le acopera. Insa la noi sistemul de sanatate este printre cele mai jegoase din europa.. si chiar daca ai asigurare mori cu ea in mana.. singura vina e a celor ce au condus tara si a celor ce i-au votat.. au votat niste sarlatani care fac praf totul..
Sanatate multa sa aveti ca asta e mai importanta decat toate !