ANGAJEZ PENTRU BELGIA PERSOANE CU SAU FARA EXPERIENTA IN CONSTRUCTII SAU SCHELE METALICE
SE CAUTA PERSOANE PT :
--MONTAREA DE SCHELE METALICE
--CONSTRUCTII,FINISARI ETC
--PERSOANE CU EXPERIENTA IN CHIT ROSTURI CARAMIDA APARENTA
CONDITII PENTRU VIITORUL ANGAJAT:EXPERIENTA IN CONSTRUCTII.FINISARI ETC
EXPERIENTA IN MONTAREA SCHELELOR METALICE
CUNOSTINTE MEDII DE LIMBA ENGLEZA
PERMIS DE CONDUCERE CONSTITUIE AVANTAJ
ANGJATOR:SC RAMMI PREST RM SRL
SALARIU: INCEPAND DE LA 1000è plus costuri de cazare
RELATII LA TEL:0032499340163
0765616014
MAIL:montarischele@gmail.com
sunt sudor-lacatusi in constructii metalice,cu experienta de aproximativ 20 ani, am montat multe tipuri de schela , am lucrat afara [italia] aprox 2 ani in domeniul metal-mecanic ----- caut de lucru in meseria care o am cat si in alte meserii care deriva din aceasta-- experienta santier-- ptr det tel 0766804443 multumesc...!!! ps -limba italiana nivel mediu ...
cu atestat pt schela? sau se primesc persoane cu experienta ,am lucrat in italia pe santier am montat si demontat schela,experienta constructi ,detin si permis .0762400257
Am lucrat in constructi finisaje interioare exterior placari polistiren si tencuieli placari cu piatra ornamentala si caramida aparenta refacere de polata si punere polata la case .Am autorizatie ISCIR de legator de sarcina si auto moto stivuitor de lucru la inaltime.Cunosc limba engleza la nivel mediu ,am permis auto cat. B .Doresc angajare in strainatate in domeniu pe care il cunosc. Rog seriozitate .Tel 0741571311.
Daca mai este valabil anuntul mentionez ca m_am intors in vara din Belgia (munca in santier inclusiv schele).Sunt vorbitor de limba engleza(fluent),italiana(fluent),franceza(conversa tional baza).Posed carnet sofer din 1994.Pentru mai multe detalii 0769002120 ,multumesc