Am si eu o MARE problema cu virushii(am luat si ban pe hub de 2 ori). Cand defragmentez, se aude sunetul ala "specific" virusilor, dar cand scanez nu gasesc nimik(kaspersky cu update la zi). Ce fac????????
Am si eu o MARE problema cu virushii(am luat si ban pe hub de 2 ori). Cand defragmentez, se aude sunetul ala "specific" virusilor, dar cand scanez nu gasesc nimik(kaspersky cu update la zi). Ce fac????????
incearca sa scanezi cu NOD32 si el sigur iti va gasi. bafta![]()
ba vere eu nu stiu ce tot recomandati nod32 . mie mi se pare un big shit . NU exista antivirus perfect . Mayo eu zic ca nu ai virus , ai un mic troian , un pop-up ceva sau un mailer , ia microsoft antispyware beta sau alt antispy bun instalat pe langa antivirus . si vezi atunci . good luck![]()
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
Nod32 e bunicel, Kaspersky e cam la fel ca el.
Eu folosesc Nod32 si nu imi aduc aminte sa fi avut virusi de mai bine de un an.
Asta si pentru ca nu stau toata ziua pe hub sa downloadez toate aiurelile.
Despre microsoft antispyware - e beta, deci slab. Eu zic mai bine sa incerci Ad-Aware SE Personal. Cauta reviews si o sa vezi ca am dreptate.
Inca nu sunt lamurit care e faza cu sunetul specific virusilor la defragmentare... n-am mai auzit de asa ceva pana acum. Vezi sa n-ai cumva bad-uri pe hdd.
asa imi aduc si eu aminte ca de aproape 2 ani nu mai am virusi cu mcafee firewall +antivirus ... dar rulez adaware SE pro destul de des si mai gaseste si ala ceva ...
p.s. ca sa nu mai luati wormuri/spyware/adware/troieni ... schimbati internet explorer cu alt browser gen firefox/opera
microsoft antyspyware nu-mi place ca are problema aia cu loguri de multi GBnam chef sa raman cu d-alea pe hard ...
ia-ti "adaware" sau "spyware doctor" si antivirus ceva dintre Mcafee, Kaspersky sau Nod32 sau chiar si Norton
ia-ti un Norton eu il am demult si nu am probleme ....
Merci baietzi![]()
cum fac sa inchid theard-ul? parca dadeam la theard tools.
era la thread tools dar se pare ca multa lume are probleme cu inchiderea threadurilor lor ... lasa-l asa ca nu creca ii bai![]()
Vad ca nimeni nu vorbeste de BitDefender care mi se pare cel mai bun antivirus pe care l-am folosit pana acum.Mesaj iniţiat de SlimR
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: