Mi-a dat un terminat flood pe yahoo si de atunci nu se mai contecteaza. Am reinstalat softul si degeaba. Imi arata sigla "connecting as..." si nimic. O tine tot asa. I s-a mai intamlplat asta cuiva? Ce-as putea sa fac in afara de format c: ?
Mi-a dat un terminat flood pe yahoo si de atunci nu se mai contecteaza. Am reinstalat softul si degeaba. Imi arata sigla "connecting as..." si nimic. O tine tot asa. I s-a mai intamlplat asta cuiva? Ce-as putea sa fac in afara de format c: ?
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
alt im ai incercat?spre ex, gaim, sau de la alt calc.Mesaj iniţiat de NoMAcK
incercai sa intru cu alt id si degeaba. instalai ym 6 si tot la fel ... chiar nu stiu ce sa mai facMesaj iniţiat de alleks
Nu cred k format c:\ o sa te rezolve ... vezi dak nu a blocat cumva firewall'ul ym ... si reinstaleaza'l de cateva ori ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
din firewall nu e, am verificat. si l-am reinstalat deja de 3 ori...Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
deci chiar habar nu am ce sa-i mai fac
ia vezi cand itzi zice connecting... bla bla bla dai la preferences si pui acolo Firewall with no proxies...daca nu merge nici asta...nush
am facut si astaMesaj iniţiat de WarLock__
se pare ca nici gaim nu vrea
ai incercat sa te loghezi de pe alt calc?
da si a mers.Mesaj iniţiat de ovisebdan
faza e ca tot imi arata mesaju "you have beed signed out because you signed in a different computer or device"
Va spune ceva?
inseamna ca cineva iti stie parola si se foloseste de contul tau...asta e cel mai probabil lucru pt care iti zice astaMesaj iniţiat de NoMAcK
dude schimba parola !!! asta iti arata cand cineva iti stie parola si se conecteaza peste tine si te deconecteaza !!nush care e problema cu messu da te sfatuiesc sa schimbi parola!!!
o schimbai de doua oriMesaj iniţiat de WhiteZomby
plus ca atunci cand imi intra cineva pe cont pe mine ma da afara, dar cand ma reconectez il da pe el afara si ma baga pe mine, in schimb acum pe mine nu ma baga deloc.
nu te gandi la mineMesaj iniţiat de NoMAcK
sincer nu stiu ce are
ah well... that's it!
il formatez... din moment ce merge de pe alt calculator, sigur va merge si de pe al meu, o data formatat...
multumesc tuturor pentru ajutor ... ne vedem peste 2 ore maxim
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: