stiti cumva un patch sau ceva pt PES 5 ca sa se poata juca pe lan? sau macar pe internet?
stiti cumva un patch sau ceva pt PES 5 ca sa se poata juca pe lan? sau macar pe internet?
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
am luat yo patchu pentru divizia A si mai are si multe alte surprize e betonnnnnnnnn![]()
AMD Sempron
poi si nu-mi dai si mie un link ceva ca sa-l iau si eu ?Mesaj iniţiat de Yooo
nu stii u sa il instalezi...www.computergames.ro
AMD Sempron
e mai tare PES decat Fifa? sa stiu dak il iau si eu
DAAAAAAMesaj iniţiat de timbermann
nu se compara cu jocu ala jalnic care se numeste fifa![]()
AMD Sempron
care are sa mi-l dea si mie?![]()
yo vi cu un dvd si til scriu id:mafiasic_21 sa vb sa vedem cu facem
AMD Sempron
Ma l-am luat si eu si parca ar fi ripped nu pt pc ...poate asa e ....oricum daca m-ar invata si pe mine cineva sa pun toate butoanele alea( nu sa le pun ca stiu sa le pun da sami spuna ce fac ). L-am luat de cateva ore asa ca nu pot sa ma pronunt inca.....are jucatorii cam ciudati la nume...
imi zice si mie cineva ce cerinte are?
nu prea ridicate!!! placa 32 mb pe 32 biti min, 256 ram, pocesor 1000 mhzMesaj iniţiat de zero07
Oricum e prea tare jocul.Cel putin stadioanele sunt
.Alea la fifa sunt varza fata de cele din PES 5 .
asa arata el, oricum fii sigur ca e varianta pt pc ce ai u. cat despre butoane.. joaca un meci si-ti vei da seama ce face fiecare.. si vei sti cum sa le setezi.. intri sa le setezi si apesi butoanele respective si-ti arata ce figura le corespunde. la faza cu jucatorii, nu sunt singurii cu nume ciudate,sa vezi echipele.. este asa pt ca nu au bani ca EA Sports sa-si permita sa plateasca anumite drepturi pt a putea imprumuta numele!Mesaj iniţiat de Am3oo
daca bagi ce patch iti trebuie ai toate numele perfect si divizia A cu craiova si mai mulkte surprize , este un patch facut de romani si este super cool scrie mai sus situ dar e grele de instalat ps: am echipamentu nou al lui steau cu rafo si stadioane ion oblmenco ,etc![]()
AMD Sempron
poi spune-ne si noua care sunt surprizele aleaMesaj iniţiat de Yooo
later edit :acum iau si eu patchurile si sa vedem daca stiu sa le instalez.
Much later edit : damn browtf is GAME GRAPHIC STUDIO 6.1.1??
Last edited by WhiteZomby; 04-03-2006 at 13:40.
Nevermind .......descoperii trainingu................mi se pare toptusi cam greu sa deposedezi....dar avand in vedere ca de azidimineata cand nu stiam sa joc acum deja ii bat la 2 stelute(
deee atata pot eu momentan)........
no sa stiti sa il instlati e prea greu pt voi
AMD Sempron
duamneMesaj iniţiat de Yooo
greu al dracu e sa urmezi un ghid de instalare
e putin de munca ce-i drept da' nu e deloc greu
Last edited by WhiteZomby; 04-03-2006 at 14:13.
sa te vad daca poti sa instalezi toate updaturile sunt 3
AMD Sempron
facui pe dracuNu imi mai mere pesu deloc acum
Mai bine il lasam dreak asa cum era .Nush ce kkt are !? Urmai toate instructiunile (la update-ul cu divizia A ) si acum cand vreau sa intru in joc nu mai intra deloc
.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: