spywarevad ca nu ai nici un monitor antivirus sau antispyware in bara
![]()
format tot hardu ca nu se stie pe unde il ai ....si baga un anti virus ...ideal ar fi Norton Internet Security![]()
SlimR uita-te atent e McAfee 2006 in bara jos
ma rog o sa scanez si de spyware..
i make juice happen.
vazui acolo ca ai programu atomix MP3 ...il vreau si yo pls pls pls plsMesaj iniţiat de Faithless
ontopic : degeaba ai Mcafee 2006 daca nu ai updeturile de net la zi ...ca deaia ti-a intrat ..pt ca nu ai updeturi
e updatat ma
faza e ca aveam ceva spyware.. scanai acum si gasii cateva infectii
sper sa nu`mi mai apara aia cu toate ca nu mi`e greu sa dau click pe ea sa dispara
pt killer : numai am kitul de atomix...e instalat de mult pe hdd dar de ce nu cauti pe dc++ ?
i make juice happen.
am cautat si nu am gasit .....o sa mai cautMesaj iniţiat de Faithless
Si eu am o eroare care ma omoara.. calcu e nou.. am u ath65 3200+ pe un asus... un px6600le .. 1gb kingmax ... si imi da un VXD .. nu apuc sa citesc prea mult ca mi se reseteaza imediat.. am facut un memtest.. e ok.. poate sa fie de la driverele de la placa de baza.. am impresia ca are ceva cu amm cool'n quiet??
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
si de ce trebuie sa vorbesti asa , poate nu stia omu'Mesaj iniţiat de D@ny
"
"
i make juice happen.
mda faithless my badsa fiu al dreaq daca am vazut ala de mcafee
![]()
eu de 2 ani nu am driver la placa de baza pentru ca daca incerc sa le instalez da o eroare a nu stiu ce nu gaseste in registrii , dau ok iar apare si tot asa de 10 ori si pana la urma tot nu se instaleaza nimic ( cred ca nu sunt bune driverele pt XP , ca atunci cand aveam 98 mergea)Mesaj iniţiat de Starty
de cand am instalat win ultima data nici nu am mai bagat cd cu placa de baza , am instalat placa video si cam atat
i make juice happen.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: