majoritatea cainilor de companie seamana cu stapanii si din punctul de vedere al fizionomiei si din punctul de vedere al caracterului !!
puteti da exemple pro sau contra ?
da
nu
majoritatea cainilor de companie seamana cu stapanii si din punctul de vedere al fizionomiei si din punctul de vedere al caracterului !!
puteti da exemple pro sau contra ?
Mesaj iniţiat de remus
vrei sa pun o poza cu mine si cu cainele?!
sa facem o comparatie?!
la fizionomie nu prea semanam, cu toate ca sutn enrast de o sapatamna, ins ala comportament CLAR!
cainele e asemenea stapanului!
nu exista caini rai ci doar stapani dobitoci!
cainele meu se intelege cu tata dintr-o privire! nu e nevoie sa-i zica nimica, imediat stie ce trb sa faca
cu toate ca tata nu a agreeat de la inceput ideea de a avea un caine acum nu ar mai da pe Linda ( asa o cheama) pe nimic in lume!
aaaa si mai am si o pisica, pe care o chema Smochina, mai nou ii zicem Scrumiera ca a spart o scrumiera de cristal
am auzit si eu ca animalul seamana cu stapanul la caracter acuma nu stiu daca e adevarat.
si cand ma vedeti dati din coada...Mesaj iniţiat de Cirozel
Mesaj iniţiat de zero07
toti cainii de companie pe care i-am vazut pana acum , seamana si la caracter si la fizionomie cu stapanul !
daca stapanaul e mai fricos , mai viclean si mai slab si cainele e mai slab , las si parsiv !
daca stapanaul e solid , dur , artagos si cainele am vazut ca e solid , rau si necrutator !
daca stapanaul e prietenos si bine proportionat stie sa isi educe cainele si sa il ingrijeasca corespunzator , astfel cainele o sa fie prietenos , jucaus si foarte suplu !
cam intodeauna cainele seamana la caracter cu stapanu .....
hmm la fizionomie in mod cert nu seaman cu pekinezu meu dar la comportament parca aducem ceva.... adik ne trezim tarziu mancam toata ziua... lenevim muuult si ne place sa ne plimbam pe afara
am vazut eu un concurs pe nu shtiu ce draq de program despre asa cevace discutati voi aici, shi am ramas.... semanau unii cu cainii lor ...mama...mama.... oricum era pe undeva prin SUA .....deci exista shi caini care seamana cu stapanii .. (sau era invers?! )
e chiar normal sa semene, stapanii ishi aleg cainii dupa propria personalitate .. doar nu o sa vezi un musculos cu un pudel
Life sucks , but it's damn worth living
mah la fizionomie nu prea cred
da la caracter da.. mai ales dak il iei d mic.. shi el dresezi.. caracterul cainelui s formeaza dupa cum il dresezi.. shi de aici cred k s aseamana cu stapanu..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
cainele meu.e.pisika
nu cred ca la fizic seamana da` la caracter poate , de ex unu dur isi ia ceva mare rau,care se impune, altu mai hazlui,zambaret isi ia un catel dela mic de razi de ei amuzanti
PS: sau chiar opusul caracterului lui pt a compensa intr`un fel
) lasa ca am vazut eu unu acum vreo cateva zile de 2 m aproape , facut omu, ce pot sa zic ( bine cat se putea observa cu geaca pe el ) cu un pekinezMesaj iniţiat de Cold_Fir3
Am votat nu. Am 2 caini, ciobanesti mioritici (cateaua o am in avatar), care stau cu noi in apartament. Nici unul nu s-a mulat dupa stapan in nici o privinta. Au o personalitate asa mare incat e aproape imposibil de infrant, nu a reusit nici dresajul la ei. De docilitate nici nu se pune vreo problema, fac efectiv ce vor, nu asculta de nimeni. Sunt foarte blanzi, in schimb, caracteristica pe care nu o are nici unul din familia mea. Concluzia e ca depinde de caine si nu de stapan. Cu cat un caine are caracterul puternic, cu atat va invinge stapanul.
Pacat ca nu am putut vota de 3 ori. Spun 3 pentru ca am mai avut inainte tot un mioritic, pe care am fost nevoiti sa-l dam pentru ca rupea din noi intr-o maniera salbatica de nedescris.
eu si hexan suntem singurii ai caror caini nu seamana cu noi?
am o catea pitt bull de vreo 5 ani...s`ar putea sa mai fie si vina mea pt ca nu aveam timp de ea cand era mica si o plimbau vecinii...cel putin ea stie comanda musca doar la un singur prieten...eu daca ii zic musca se uita in alta parte...
nu am caine nu pot sa imi dau seama...oricum nu cred ca e adevarat cum sa semene un om cu un caine
p.s. la pisici se pune?)
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: