la c instrumente cantatzi sau v`ar placea sa cantatzi? yo momentan zangan la guitar, da nu pot sa zic k imi ies prea multe.. trebe sa`mi caut prof..
la c instrumente cantatzi sau v`ar placea sa cantatzi? yo momentan zangan la guitar, da nu pot sa zic k imi ies prea multe.. trebe sa`mi caut prof..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
stiu sa cand foarte bine la orga si la pian...pasiune de cand eram mic
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
si eu tot la chitara incerc sa cant,mi-ar fi placut sa cant si la pian da imi da mama cu el in cap,ca nu are unde sa-l mai puna in casa
P.S.Billy,mersi pt site-uri si propuneri,maine ma duc sa-mi scot tabu la imprimanta
no problem.. auzi u ai avut shi profesor la guitar? sau ai invatzat singura..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
^aha,am fost la taraf la Palatul Copiilor(cik s-ar fi desfiintat sectia de folk) si am invatat Mos Craciun si La casa cu bolta inalta
cant la orga.
sunt la scoala populara de arta.
Last edited by zero07; 12-02-2006 at 00:25. Motiv: Automerged Doublepost
tzambal cu pedale
hai sa facem o formatie![]()
s-a facut.......eu una ma bag ca si bagator de seama
Daca faceti formatie sa ma luati pe mine ca impresar. Fac cele mai bune negocieri.
eu am o chitara electrica...i-am batut pe ai mei la cap dupa ce am dat capacitatea
zace pe-acolo mai zdrangan din cand in cand la ea....o sa ma apuc serios din vara cand o sa am timp....
Care aveti voce si va place sa cantati facem o formatie dar fara instrumente ca bag eu pe calculator.
sunt primiti si cei cu talent la scris versuri![]()
de cantat,nu-i problema...da' ziceti-mi si mie,care stie sa faca negative si care are aparatura necesara?
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
pai pt negative folosim un dance ejay.
hmm...nu ma gandeam tocmai la asta...speram ca are cineva hip hop ejay-ul...io il am pe cd,insa nu-mi merge...in fine,iti trebuie mai multe,printre care un microfon destul de bun...Mesaj iniţiat de zero07
clar,ma bag,am si 2 calitati:si voce si fac si versuri.Deci....ma platiti bine???Mesaj iniţiat de young_noble
P.S.dc facem treaba facem,cu instrumente si tot ce tre
P.S.2.nu cant manele,pop,dance sau house(gen DJ Project dc aia or fi huose
pai de voce si versuri am avea care sa ne ocupam...da' cineva tre sa stie sa cante bine la cateva instrumente...insa,io nu ma bag decat la ceva gen hip-hop,soul,r&b...sunt oricand disponibilMesaj iniţiat de Aetana
![]()
de dance ejay hip-hap incerc sa fac eu rost de el.
Lasati-l ma incolo de e-jay ca nu e bun de nimic facem si noi daca e ceva profesional ca lumea nu cu prostii de astea.
daca aveti de gand sa faceti ceva concret,sa-mi ziceti si mie!!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: