Discutii libere despre Dumnezeu, avand in vedere ideea ca suntem o tzara crestina si ne numim crestini.Deci, Dumnezeu exista?, mai credem in El? sau nici macar nu vrem sa stim si sa auzim de El? (liber fiecare absolut sa isi spuna parerea).
Discutii libere despre Dumnezeu, avand in vedere ideea ca suntem o tzara crestina si ne numim crestini.Deci, Dumnezeu exista?, mai credem in El? sau nici macar nu vrem sa stim si sa auzim de El? (liber fiecare absolut sa isi spuna parerea).
Scurt si la obiect...cred in ceea ce vad/aud/simt![]()
nu am o opinie pro sau contra asupra existentei ...
remember faza din men in black cu dulapul ? cand toata lumea noastra era intr-un dulapior ?
dar am auzit o chestie o data ... "multumesc lui Dumnezeu ca sunt ateu." funny ain't it ?
Intrebati-l pe Darkbringer![]()
Hmm exista sau nu ? totusi am o intrebare ..daca omu a evoluat de la un ***** de bacterie si a ajuns la gradu asta .. daca nu la modelat nimeni .. cum naiba de poate respira si pe gura si pe nas(suntt curios ce se intampla daca nu putea respira decat penas si i se infunda nasul![]()
)??? hazardul asta ... sa imi explice si mie cineva !!!!!
![]()
![]()
Poate la inceput au respirat numai pe nas, au vazut ca mor si au deschis si gura; sau viceversa.Eu am alta problema, de ce manifestarile divinitatii, cum este la Fatima, Lourdes( si altele) si a fost si in anii '50 la noi unul (imi scapa numele) de l-au purtat comunistii prin tara, nu se produc decit la oameni cu o inteligenta destul de redusa? De ce la vreun carturar nu s-a produs asa ceva?
shtiam shi yo aia cu multzumesc lui d`zeu k sunt ateu.. marfa faza
yo nu cred in d`zeu.. pt nu mi`a dat nici un motiv sa cred.. nu mi`a demonstrat prin nimic ca exista.. shi sunt foarte multe dovezi ale shtiintzei kre atesta faptu k suntem rezultatul unei evolutzii shi al unei selectzii naturale nu creeatzie divina..
fiecare e liber sa creada in ce vrea shi sa ishi aleaga religie.. yo mi`am ales`o p a mea:ateu.. dar nu`i condamn p cei care cred..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
Mesaj iniţiat de Dhany
exista pt fiecare in parte, fiecare il vede sau nu
vb lu' tata: sunt crestin pt mine, nu pt altii sau pt popa!
tata n-a mai fost intr-o biserica de ani de zile, paote la vreo nunta/botez
asa si eu, cred pt mine, nu ma apuc sa ma rog de nebun pe strada, prin biserica.....blablabla![]()
![]()
![]()
cand vine unciu-meu pe la noi ( el e preot) e show de milioane, "ne radem" de preoti, de babele de pe la slujbe, de babele care bocesc pe la inmormantari, e super tare
Hmmm good questionsDe obicei deviza mea e "nu cred pana nu vad " dar in cazul asta ........nush.Faza e ca oamenii cred in Dumnezeu pentru ca au nevoie sa creda in ceva , intr-o forta divina !!Asa sunt si eu.Pur si simplu cred, pentru ca asa am fost invatat de mic , si daca as accepta ca nu exista ....Nu stiu .Nu cred ca exista un raspuns concret !!! E mult mai complicat decat un "da" sau "nu".
![]()
mai e un thread exact ca asta.
suntem prea slabi ca specie ca sa putem gandi logic si obiectiv, asa ca l-am creat pe d-zeu pentru a ne explica niste lucruri si fenomene, pentru a scapa de singuratate in unele momente, de frica si mai ales pentru ca aveam nevoie de credinta in ceva, care sa ne justifice actiunile si sa credem ca nimik nu este in van....asa ca unii mai destepti au profitat de slabiciunea asta si s-au folosit de el i-au dat o forma, un nume si l-au "aruncat" pe piata iar rezultatul si efectele le poate vedea si un chior....nici un om care gandeste cat de cat nu o sa accepte din prima ideea ca exista , intotdeauna o sa existe un moment in care sa puna la indoiala idiotenia asta....dumnezeul crestinilor? asta e pleonasmdaca chiar e sa fie atunci e doar unul sigur probabil cu o armata de subalterni pe langa...3000 de ani fara sa il vada nimeni? ar trebui sa va dea de gandit....ahh da am uitat ca nu trebuie sa il vezi e de ajuns sa il simti
![]()
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Nush dak cred sau nu in Dumnezeu...cert e k de 3 saptamani ma duc in fiecare duminica la slujba de la Sf Treime...Vreau sa vad dak se va schimba viatza mea in vreun fel rugandu'ma la Dumnezeu!...
P.S. Scuzatzi cacofonia de la inceput!
romanul daca nu e prost parca nu e roman![]()
![]()
cand o explica stiinta cu siguranta cum a evoluat specia umana (nu baliverne cu bacterii si bla bla bla ) cand o explica de ce e asa bine structurat corpul uman , cand o explica ce dincolo de moarte etc mai vb pana atunci .. pana atunci atei nu fac decat sa traga tara in jos
![]()
![]()
Exista e omniprezent,omnipotent si omniscient.Mesaj iniţiat de Dhany
Fara El n-as fi scris acum!!!!!!!!!!!
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
de ce n`ai fi scris?Mesaj iniţiat de tha_man
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Pai n-ar fi existat forumu,calculatoarele net' ,eu.....s.a.................LOGICMesaj iniţiat de wrajitorul20
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
sunt de acord cu tine...si prin faptul ca ni s-a indus de mici ca exista..nu mai putem sa ne dam seama singuri daca e adevarat sau nu...cert este ca omul are nevoie de un sprijin,cui sa multumeasca,..asa cum diavolul este ala rau,vinovat de toate relele ce se intampla...Mesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
"Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."![]()
mi`ai citit gandurileMesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
Mesaj iniţiat de susp3ctu
![]()
EXISTA, clar.
cel putin pentru mine.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: