www.tennisforme.go.ro e siteu meu...sper sa va placa...scrieti ceva mai jos...pareri sper(de bine)
www.tennisforme.go.ro e siteu meu...sper sa va placa...scrieti ceva mai jos...pareri sper(de bine)
bv pustiule, felicitari
imi place fereastra aia de la inceput cu : Multumesc k vizitezi pagina...sau cam asha ceva...
da era mai tare k atunci cand dadeai OK sa poti vedea pagina shi cand dadeai CANCEL sa iasa... nu ma lua in seama
E misto siteul...
Mesaj iniţiat de Telefonspart
bv, nu-i rau!
nu prea imi place insa rozul ala
culorile sunt cam aiurea ! bafta oricum !
Bravo puştiule! Subscriu ideii cu rozul, parcă e pentru femei nu crezi?
În rest, felicitări mai ales pentru "modul de viaţă" !
Nu'mi plac culorile alese ... in rest e ok ..
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
MARFA` prea tare
bravo tinere. nu`i rau. tine`o tot asa
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
nu-i rau pt cineva de 13 ani
bafta in continuare
Dati-mi o idee de culoare pentru a inlocui rozul ala!!!Nush ce se potriveste!
o culoare mai putin "tipatoare" ceva care te caracterizeaza, sau caracterizeaza tenisul ( un verde mistho)Mesaj iniţiat de Telefonspart
oricum, e mult spatiu lasat gol unde e rozul acela, incearca sa pui ceva acolo, deoarece orice culoare ai pune tot deranjeaza
sub "Jurnal" pune o poza, pune un .Gif ceva
Ma dar nush parca nu imi vine sa modific toate paginile...sunt extramulte.... Voi ziceti sa le modific?(fac ca voi daca ziceti da)
modifica intai doar una sa vezi daca apare bine.
pentru 13 ani e ceva
am ras de banneru ala in flash de pe http://www.tennisforme.go.ro/obiective.html
m-a enervat message box`u ala de la inceput ...
cu asta l-ai facut ah ? http://www.webpage-maker.com/ te da de gol linku de jos
cateva linkuri nu merg .. sau sunt popupuri ... ca mi-a fost lene sa le deblochez ... forumu e beton ce sa zic copiat dupa craiovaforum si are 1 singur user dragosadminul - ce sa zic ? omfg l33t hax0r user!
jurnalul puteai sa-l inlocuiesti cu un weblog mai misto
stiu sunt un porc dar deh
p.s. groh!
Ia vedetzi acum cum sunt culorile::: www.tennisforme.go.ro try it ...pls logati-va si pe forum.... plsssssss
e tot roz ... si mai am o chestie de semnalat ... search`u de google deobicei vine cu optiunea web si optiunea "siteul tau" ... tu ai cu "web" si "openvpn.net" - nu cred ca asta e siteu tau l-ai copiat de la ei ah ? ah ah ?
ntz
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: