Care credeti ca e cel mai tare campionat de fotbal din lume?
Care credeti ca e cel mai tare campionat de fotbal din lume?
Too many freaks, not enough circuses.
Campionatul Spaniol cred pt ca e imprevizibil.
si de ce nu votezi?Mesaj iniţiat de zero07
Spania...sunt multi magicieni (ronaldinho printre cei mai buni-am ramas prost la faza cu 4 bari la rand)...shi faptul k e spectacol pana in ultima secunda (dak are 3-0 atak in continuare) nu k in Italia cand ai 1-0 te aperi cu atacantii shi meciul devine plictisitor pe la jumatate...bleahh
Seria A
Premier League
cel mai tare serie a
cel mai spectaculos spania....
votai serie a...forza INTER
clar premier league .. sunt cele mai multe echipe apropiate ca valoare ... pe locu doi italia .. pe trei franta
p.s. cel mai tare nu cred ca inseamna si cel mai spectaculos
Premier League rules!!
Lipsesc din sondaj campionatele Argentinei si Braziliei...
In fine...
Serie A este campionatul cu cele mai tari echipe. Ma enerveaza arbitrajele... stiti la ce ma refer.
Primera este cel mai spectaculos. Nu te poti plictisi la nici un meci.
Urmeaza Premier League, desi in ultima vreme echipe de traditie ca Manchester si Arsenal nu mai stralucesc in Europa.
Ligue 1 este dezechilibrat (dominat in fiecare an copios de cate o echipa)... dar si asta este un campionat spectaculos.
Cat despre campionatul german... seamana cu cel romanesc , doar ca acolo e si Bayern Munchen.
stay away.
Spania e pe primul loc, pe locul 2 Italia, iar pe 3 Anglia.
Germania si Franta sunt pe 4 si 5
nu.
din Spania imi place El Clasico, Real-Barca,acolo se vad magicienii,dar parca m-as uita mai mult la Inter-Juve asta-seara...
FORZA JUVEEEEE
ba surprize ca in spania si anglia nu prea vezi la meciuri fotbalul italian e prea defensiv ... tot timpul a fost asa ... am votat premier league pentru ca am o slabiciune dar si spania e misto
dak threadul s-ar fi numit cel mai spectaculos campionat, clar ar fi votat toti spania; dak i-ar fi zis cel mai tacticizat campionat cred ca toti ar fi votat cu italia. In ceea ce priveste cel mai puternic campionat e cam greu de spus, eu am votat cu italia
In Spania , cu exceptia meciurilor Real- Barca pe mine ma ia somnu .Cel mai spectaculos??Ce intelegeti voi prin spectaculos ??Spectacol e in Olanda unde se marcheaza niste goluri ....... eu sincer sa fiu ma uit la meciurile echipelor cu renume si cele mai multe sunt in Italia.In fine my opinion : Serie A
e foarte evindent ca serie A
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
serie A..
forzza INTER..
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
serie a desi am votat premier league k shi asta e misto
p.s. tin cu braca da primera div nu mi se pare spectaculos
Transpiraţia strică reputaţia!
fiecare campionat e tare in felul lui...!
mie mi`ar palce un campionat de vis...unul cu cele mai tari echipe din toate campionatele.... ceea ce facem noi in FIFA! dar sa fie reala chestia...eu zic ca ar fi senzational!
totusi merg pe Primera Division..! parerea mea..!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: