S 9, S 8 S 1 etc...care sunteti prin zona anuntati
S 9, S 8 S 1 etc...care sunteti prin zona anuntati
Secretul mersului pe apa e sa sti unde sunt pietrele !
puneti si voi harta rezelei voastre ...
eu acolo stau si vrem sa ne cream o retea...
stau pe la T'uri ... aproape de S ... ce tre s fac pt retea ?
![]()
Roman prin nastere! Oltean prin gratie divina ...
Fortza Stiinta
L1 e aproape?![]()
NU!
L1 e aproape de J4
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
eu NU stiu blocurile dupa nume.. a b j k l s si asa mai departe. stiu doar care sunt, daca ma uit la o harta, ceva!
stau la 141 (vilele petrolistilor) si sunt interesat (cred) in a ma alatura unei retzele (avand in vedere ca inainte, cand aveam oltenia aveam retzea, shi era administrata tot de kev(kyser_sose) and it worked great!)
bogz1989 id de messenger
0724 58 44 11
PS: Cred ca s-ar mai putea alatura inca 1 prieten (ranu pt kev) care sta la um.. un bloc de pe langa scoala 31, vis-a-vis de un magazin.. mai multe detalii nu prea pot oferi![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
o sa postez un link cu harta.cei interesati puteti vedea id-ul meu de yahoo adica mai precis gigiduru666 si vb acolo !
![]()
vreau detalii pt retea valea rosieMesaj iniţiat de kyser_sose
www.elianlazar.tk
acum cartierul se cheama eroilor daca stai acolo nu valea rosie
poza cu harta o pun cand vreau eu.da fack is rong uit iu pipal?
pe la spitalu militar daca se ajunge ( bl 31 .. pe langa turnuri aproximativ ).. mai suntem vreo 6 pe aici ( + switch-ul care sta activ de 1 an si ceva ca am stricat fosta retea )![]()
Nu sunt bogdan![]()
Afrem, da il cheama Alex nu BogdanE fratemeu
![]()
A fost o retea pana prin 2004-2005 la P-uri,vis-a-vis de scoala 31,am fost si eu in ea,acum nu mai stiu daca merge.Oricum,cablul de la ea inca imi mai atarna in fata geamului![]()
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: