Eu zic ca daca nu justifica cumva milionul de dolari pe care i-a luat de la turci, Popescu este numai bun pentru Jilava.
Eu zic ca daca nu justifica cumva milionul de dolari pe care i-a luat de la turci, Popescu este numai bun pentru Jilava.
poi de ce sa intre in puscarie ... o fi primit si el mita si gata ....oricum daca intra ..va iesi ..asa cred yo ..Mesaj iniţiat de Che Guevara
<<"Exista agenti care se comporta adecvat, facandu-si meseria bine si cinstit, dar totodata sunt multi agenti care nu actioneaza astfel", a spus Olson, adaugand ca "de exemplu am primit semnale din partea unor guverne europene conform carora acestea isi exprima temerea ca agentii sunt implicati in spalarea de bani si in alte activitati dubioase. De aceea consider ca un mai bun control este necesar. Poate ca un agent ar trebui cercetat la fiecare doi ani, astfel incat sa aflam daca este competent in meseria pe care o practica. Cred ca este o cerinta rezonabila aceea de a cunoaste business-ul pe care il intreprinzi".
Oricum ar fi, initiativa UEFA e una extrem de importanta iar agentii de jucatori din Romania ar trebui sa tina cont de ea. Cazul lui Bratu e doar unul dintre multiplele transferuri efectuate din Romania spre cluburi din strainatate despre care pana recent nu se cunostea mai nimic. Si daca se dovedeste ca ceva a fost necurat, atunci ar trebui sa raspunda nu numai Ioan Becali, Gica Popescu si cei de la Rapid care au semnat actele - cum poate fi numit gestul patronului George Copos de a semna acte prin care impresarii iau o suma mai mare decat clubul pentru jucatorul sau, intr-o "lume" in care comisionul in astfel de situatii este de cel mult 10%?!? -, ci si cei de la federatie, care au dat drumul unor astfel de documente mai mult decat dubioase!>>sursa: http://www.romanialibera.ro
ghe stiu ma ca il urasti ...asta este ne-a tradat![]()
dar sa fim seriosi ...nu face puscarie ....nu are cum
justitia inca nu isi face treaba...asa cum se da impresia ca este
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
nu intra... se gaseste cineva mic care sa pice (in caz ca va pica cineva)
chiar daca a furat nu va face puscarie. e o vedeta, are bani si va scapa cumva.
lol cati oameni cu bani ati vazut voi sa intre la bahau?clar ca nu o sa intre
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Exemplu de oameni cu bani care un intrat in puscarie:
1. Valeriu Sterian
2. Miron Cozma
3. Genica Boierica
Eu spun ca daca este vinovat Popescu trebuie sa faca puscarie. Indiferent de cati bani are el sau nu.
io auzii k are cum sa justifice banii...cica a vandut cateva actiuni ale lui shi ale sotiei la o nush ce companie...sa vedem dak e adevarata chestia...dak nu LA PUSCARIE chiar dak e oltean de'al nostru...toti suntem egali in drepturi shi in fata legii
Pai nu cred ca Galatasaray SK ca si club de fotbal a cumparat actiuni la o firma unde a fost actionar Popescu. Mi-e cam greu sa cred. Indiferent ce alte scenarii elaboreaza inseamna spalare de bani. Si atunci intra in puscarie si Popescu si sefii de la Galata.
Ce puscarie????? Haideti, sa fim seriosi....![]()
suntem egali in fata legii dar cei care o aplica nu ne privesc asa
eu cred ca nu va face puscarie si ar fii alti care ar nu au dat nimik tarii si au luat mita multa mai mare. nu uitati ca este unul din componentii echipei care au scos romanii in strada!!!
Cozma... a fost folosit dupa care au scapat de el. si nu stiu ce bani are el ...Mesaj iniţiat de Che Guevara
![]()
Boerica acelasi lucru, in spatele lui erau altii mai mari, el a fost ales sa`i reprezinte in puscarie![]()
Ai inteles gresit. Este vorba despre deputatul Dan Ioan Popescu si nu despre fostul fotbalist Gheorghe Popescu.Mesaj iniţiat de Napster™
Si Popescu a fost ales de fratii Becali ca sa-i reprezinte in fata legii. Poate merge si la racoare.Mesaj iniţiat de CrazyRama
e acum pe realitatea un talk show sportiv... si asta e subiectu, e si becali acolo.
nu, nu cred ca va intra la puscarie.![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Popescu a afirmat acum ca la data respectiva nu avea licenta de impresar. Asta inseamna ca a luat banii respectivi ilegal. Regulamentul a fost incalcat si de cele 2 cluburi care nu aveau dreptul sa tranzactioneze bani prin intermediul unei terte persoane. Chiar daca Popescu scapa cumva raman doua capete de acuzare la care va fi nevoit sa raspunda:
1. spalare de bani, in cazul in care a facut tranzactia pentru a ajuta cele doua cluburi sa insle fiscul.
2. evaziune fiscala, daca a incasat acei bani si nu a platit impozite pentru ei.
sa bage..pe altii..el e doar un pion..adevaratii..stau mai sus...look up!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: