Care din perioada comunista care din perioada pokemon?ce v-a ramas in memorie de cand erati mici? ...eu personal imi amintesc..revolutia....imi amintesc si cozile la lapte...and more.
Care din perioada comunista care din perioada pokemon?ce v-a ramas in memorie de cand erati mici? ...eu personal imi amintesc..revolutia....imi amintesc si cozile la lapte...and more.
si cozile la oua... sa nu uiti...
Am stat odata la o coada de oua, din aceea kilometrica..(de,, eram si eu mic si asa mi se parea) si cu 10-15 persoana in fata mea am plecat ca ma plictisisem...
La fel, tot la o coada de banane si portocale.... am stat si am luat nu stiu cate kg de banane. Cand au venit ai mei de la serviciu au zis ca trebuia sa iau portocale ca pe atunci banane se gaseau. Au stat bananele mele pe dulap sus (ca asa se tineau sa se coaca..P) pana ce s-au stricat..
Hehehe si cu coada la paine.. de se striga tot cartierul... "MASINA DE PAINE!!!!!!"
ce imi amintesc eu de cand eram mica... Am facut multe pozne dar mai bine sa nu vi le povestesc...
De exemplu, eu si cea mai buna prietena a mea am intrat peste frate`so care se afla in plina actiune....
"stai cu ochii'n 4 pe butelie" imi amintesc cozile de 2-3 zile la buteli )))) in fine daca aveai pile era mai ushor
sunt pionier ))) macar ne-au dus in excursie cu autobuzele, la vidraru sa vedem nush ce kkt, duamne nu stiam unde sa ma ascund, vomau toti! fmm de autobuze de kkt!
bananele verzi, care se "coceau" in dulap!!!!! prea tare! oricum rar si alea
portocalele erau marfa de contrabada, Kentul pff.. deschidea multe ushi
TV alb negru, propaganda comunista, desene rusesti... oribil!
sana sana sana sana! acum sunt mort dupa sana, inainte
va iesi cu scantei threadul asta cand vor posta cei care au prins mai mult!!
cozi la lapte mai putin ,mai mult pozne pe la tara la bunici pe la gradinita ,pe la scoala primara, sincer va zic alora cu sana si coada la lapte bah fratzilor memoria nu e un hardisk ea se modifica in functie de ce ganditi constient ,asa ca ar fi mai bine sa lasati la o parte problemele materiale cand va ganditi la copilarie altfel riscatzi la 50 de ani ca ,sana si cozile la lapte sa fie copilaria voastra ,
si asta e cea mai frumoasa amintire a ta?Mesaj iniţiat de Mona
eu cele mai frumoase amintiri le am de la bunici cand ne strangeam multi in vacante... cand ne jucam tubermane si ziceam "nu ma luasi" desi eu aveam sageata in par.... cand au pus bolduri in varf ca sa fie siguri ca nu mai mint si sa ma auda cand ma nimeresc... cand m`am pierdut cu fratele si cu cainele pe dealuri si amintiri sunt multe. noroc ca eu fac parte din generatia cand aparusera si pe la noi camere video si am din amintirile astea pe caseta.
frumoasa copilaria... si daca stiam ca viata devine din ce in ce mai grea cu timpu... faceam si mai multe prostii atunci
eu ziceam totusi sa nu postez ceva banal... ci ceva mai traznit...
am si eu amintiri frumoase din copilarie... cu carca! am un sac plin...
cu toate ca am doar 18 ani am amintiri frumoase despre noptile de vara petrecute la tara la bunici in aer libier, unde ne strangeam muuuuuuuulti la unul la poarta toti veniti din orase diferite si faceam numai dracii. imi amintesc si acum cand ma duceam la irigat cu bunicul. imi amintesc cand am dat drumul la vaca in bostanul unui vecin ca sa scot cu lantul de era legata ea un pisic cazut intro fantana secata. as da orice acuma sa pot sa mai merg la tara si sa nu mai am griji cum eram atunci.
imi amintesc de bunicul care de fiecare data cand se intorcea din oras avea ceva bun pregatit pt noi...imi amintesc cand alerga bunica cu nuiaua dupa mine pt ca nu vroiam sa vin seara acasa ....
si cu ce pofta mancam alaturi de oamenii care o ajutau la diverse treburi gen culesul porumbilor sau semanat...
nice times
"dreams have only one owner at a time ,that's why dreamers are lonely"
------------------------------------------------------
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
asa erau si bunicii mei imi mai amintesc cand ma dadeam cu bunicul cu sania si eu faceam pe mine de fica...cand imi aduceau tot felul de lucruri...cand ii venea lu mamaie sa planga pentru ca innainte sa ma duc la gradinita ma imbracam in toate hainele din casa si nu-mi placea niciuna....cand ma duceam sa culeg flori de la padure... mi-e dor de tataitza al meuMesaj iniţiat de butterfly
those were the times...
cand stateam toata ziua la scaldat si la tenis de picior in fata curtii cu o minge care abia sarea pe o caldura de iti ardeau talpile... dupa care, pe inserat jucam ascunselea prin gradinile oamenilor...
pacat de copii din ziua de azi care joaca gta de la 7 ani... nu stiu ce e aia copilarie.
Mesaj iniţiat de xan
La bunici crek era cel mai tare si aproape totzi avem amintiri de p'acolo ...
ah on topic : cand plecam la furat mere cu pistolu' cu bile
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
io am fost la furat de lalele noaptea si mi`am spart nasu intr`o teavaMesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
ma jucam pe jos..ca se tragea..la intamplare la revolutie...
hm..ce-mi amintesc de cand eram mai mica(ca nici acum nu-s prea mare)de la tzara...ca aveam un geam la una din camere..si bagam pisica intre geam si gratii....mai deschideam din cand in cand geamu si-i daddeam paine...se chinuia saraca sa iasa printre gratii......ca"invatam " puisorii "sa zboare"...ii puneam pe un scaun si ii impingeam...sau ii bagam in apa ca sa "inoate"nu ma intrebtati ce pateau saracii....si cum ma duceam la vecina de peste drum sa ma joc si eu cu mieluseii....nu stiu de ce mi-au ramsa tocmai chestile astea in minte
Nyx
Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
clar la bunici era distractia cea mai mare, ma lasau sa fac toate prostiile din lume, stiau ca daca imi interzic e mai rau
cand aveam vreo 4 ani si frate-meu aprox 3 ne-am gandit sa oferim un curs de inot gratuit ratustelor
stiam ca inoata, dar cum inoata nu s le luam si le tineam sub apa si ziceam ca sunt submarine, evident nu toate au supravietuit, copii tembeli
cand era decat bunicu acasa luam TOT ce insemna farfurie, castron, lingura, sticla...... si imi faceam castel din ele, luam un scaun, il intorceam cu picioarele in sus, puneam acolo farfuriile, o patura peste si stateam pe ele, frate-meu pe un pat, eu pe altul si ne duelam cu linguri,furculite.....
cand venea bunica acasa era dezastru, lua o nuia(care era pe cuier) si cica ne batea, dar noi stateam sub patura si nu simteam nimic, dar urlam ca din gura de sharpe
Doamne cate prostii faceam cand eram mic, am avut o copilarie frumoasa , pacat de progeniturile din ziua de azi
cand eram io mai tanar si venea vacanta de vara se stia ca ma duc la tara, acolo imi placea cel mai mult. Am multe amintiri placute de acolo, am invatat sa merg pe bicilcleta, am invatat sa inot, ma duceam la helesteu, pe caldurile alea era ideala o baitza dar si unele amintiri neplacute cum ar fi o muscatura de caine mama ce mai plangeam.
cand aveam 2-3 ani m-au pierdut parintii in parc....m-au gasit dupa o ora..cand am iesit eu dintr-un tufis zicand "chh"...normal ca nu puteam sa fac treaba mare in vazul tuturor...!
I`m GAGA!
SWANS "Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
Cand eram eu mai mica, bunicii mei locuiau langa un cimitir, la fel si bunicii prietenilor de-atunci. Asa ca cel mai mult acolo ne jucam. Intr- zi ne-a venit ideea nastrusnica sa ne facem coverca, dar ne trebuiau niste suporti. Asa ca ne-am dus in cimitir si-am luat cele mai putrezite cruci sau bucati de cruci si le-am pus ca suporti pt coverca. Cand ne-au aflat bunicii nostri au fost cel putin scandalizati. Nu e nevoie sa va mai spun ce chelfaneala am papat....
"Prima" amintire o am de pa la 2-3 ani (stiu e cam greu sa am de at) dar chir imi amintesc secvente dintr-o plimbare in parc cand eram cu tata de mana,plimbandu-ne pe langa izvorul ala cu multe cruci pe el.Eu am intrat intr-o baltoaca si el m-a luat in brate.Mama mi-a luat sosetutele si mi le-a spalat iar tata m-a dus in brate pana acasa.Tot din perioada aia mai am amintirea unei seri cand dupa gimnastica ai mei ne-au dus(pe mine si pe frate-meu) la fotograf iar pe drum eram ff suparata.....(ii asa sweet poza aia )
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: