Pentru ca sunt cam rupt de realitate as dori sa stiu care sunt tendintele in orasul nostru. Care restaurant vi se pare mai potrivit pentru a face nunta?
Ma gandesc ca ati mai fost pe la nunti si as dori sa stiu unde v-a placut mai mult.
Restaurantul Palace
Restaurantul Craiova
Restaurantul Flora
Hanul Craiovita
Restaurantul Militar
Hotel Jiul
Hotel Green House
Pentru ca sunt cam rupt de realitate as dori sa stiu care sunt tendintele in orasul nostru. Care restaurant vi se pare mai potrivit pentru a face nunta?
Ma gandesc ca ati mai fost pe la nunti si as dori sa stiu unde v-a placut mai mult.
depinde de cati bani ai, de pinde de cati invitati sunt..!Mesaj iniţiat de Che Guevara
mai multe...! eu ti`as recomanda Palace sau Flora !
Palace super tare...dar pretul vara trecuta era de 26 euro de persoana...dar cum sa iti spun...esti rege....ai TOTDEAUNA chelneri langa tine..aer conditionat,nu apuci sa stingi 2 tigari ca a si schimbat scrumiera,cand se goleste paharul imediat sare sa iti puna iar....ce sa mai....ca belferul...sa tot stai pe acolo....
Alte optiuni:
1.Flora
2.Restaurant Craiova
3.Hanul Craiovita
Embrase the unknown or it will destroy you!!!!
Palace si Restaurant Craiova (gradina)
dar ce ti`a venit?![]()
![]()
![]()
depinde cate persoane inviti...daca faci ceva mai restrans...eu zic sa mergi in lapus la armin..e dragut locul...nu prea scump si chelnerii sunt de treaba..
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
![]()
ontopic : recomand palace`u cu incredere![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Flora 100%
Recomand Hanul Craiovita![]()
dap. si eu iti recomand aici, servire k-lumea, si localul e frumusel.Mesaj iniţiat de Fallen_Angel
![]()
Nu se pune problema banilor. Deocamdata vad ca am de ales intre 4 optiuni:Mesaj iniţiat de SAM
Restaurant Palace
Restaurant Flora
Restaurant Craiova
Hanul Craiovita
Eu as mai adauga aici Restaurantul Militar. Astept in continuare voturile voastre.
spune macar cate persone o sa fie aproximativ..!Mesaj iniţiat de Che Guevara
ca poate in unele rest. nu intra atatea persoane...sau cel putin sa nu stea lumea inghesuita...!
![]()
După părerea mea cele mai bune sunt Green House şi Jiul. Eu, unul, mi-o fac la Hanul Doctorului pentru că îmi place că nu e în centru şi are grădină mare şi plină de verdeaţă.![]()
Am notata aspectul. Am sa adaug si Hanul Doctorului. Daca mai aveti si alte idei nu va sfiiti sa le postati aici.
restaurantul Craiova ....![]()
ceea mai misto nunta..din viata mea..a fost a varului meu..in bucuresti la hotel-restaurant Capsa de **** sau ***** ceva de genu..dar am ramas..marcat...super misto..
LOOOOOOOOOOOL...varul tau are multi bani daca a facut nunta la Casa Capsa!Mesaj iniţiat de Reply
Embrase the unknown or it will destroy you!!!!
In functie de numarul de persoane eu zic sa alegi. Daca ai sub 220 de persoane , si iti zic sa ai grija cand faci socoteala, ca nu e important ce ai tu pe hartie , o sa vezi ca o sa mai ai si surprize , eu zic sa alegi JIUL. Eu am fost la PALACE si mi s-a parut prea impopotonat iar mancarea nu e grozava.
Si inca ceva : asculta sfaturile unora care s-au casatorit ei insisi , nu te lua dupa oameni care au participat in calitate de invitati , sau mai rau au 18 sau peste un pic ani si li s-a parut ca s-au distrat bine la nunta frateleui sau altei rude. Asculta sfaturi avizate.![]()
![]()
![]()
![]()
Oricum daca vrei sa vorbim te astept cu un PM.
io am fost la o nunta care mi-a placut. si anume locatia era la restaurantul dacia de pe str. caracal, complet renovat la interior, dar exteriorul cladirii destul de dezolant. servirea ireprosabila, si redivivus la instrumente.
Che Guevara nu iti recomand nimic dar iti spun unde sa NU te duci
La Restaurantul Militar poti avea surpriza ca marea majoritate a invitatilor sa petreaca nunta pe terasa din fata si nu in restaurant...mai ales daca e cel de la sobsol. E cald rau inauntru si instalatiile alea de aer conditionat nu prea fac fata.
La Geen House pe langa faptul ca pretul la meniu se poate schimba in timpul chefului (si nu in jos asta e verificat) mai au o mare problema si cu ospatarii. Dupa ce s-au intins pe jos cu farfuriile de friptura (vreo 3-4 portii) printre clienti, au repus fripturile pe farfurii si le-au servit din nou...la masa mea a ajuns una din ele...se vedeau clar urmele de praf, fire de par si tot tacamul. Sincer dupa nunta aia imi era o foameeee...ca am dat iama in frigider acasa.
In rest nu stiu ce sa zic...am fost la Flora si mi-a placut si la Jiul am stat pana la 7 dimineata.
Pentru nunti mici de luat in calcul e si Restaurantul Chirish..langa Piata Mare. Patronul e om serios.
Interesante opiniile voastre si ma felicit pentru faptul ca am ales sa va intreb. Astept si alte pareri astfel incat sa imi fac o impresie totala despre lolurile din orasul nostru. Multumesc.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: