are careva toate canalele posibile la televizor?
mai exista mtv base?
ce programe de muzik avetzi?
dak am platit pe tot anu fara alea 14 programe pot sa le mai platesk?
sunt in ceatza ma ajuta cineva?
are careva toate canalele posibile la televizor?
mai exista mtv base?
ce programe de muzik avetzi?
dak am platit pe tot anu fara alea 14 programe pot sa le mai platesk?
sunt in ceatza ma ajuta cineva?
mah eu am toate programele si tin sa te anunt ca nu mai exista MTV BASE ... RCS isi cam bate joc de noi ... ceva de genul : "uite programul, nu mai e programul"
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
ce taraniMesaj iniţiat de SickneS
baga shi u o lista de programe care le ai in plus
yo am luat de pe net o lista la aia din buc shi au mtv base hits and viva
in ultima vreme au inceput sa apara multe goluri pe canalele de la televizor... cand ma "plimb" prin ele, la un moment dat unu este, unu e lipsa...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
tarani astia de la rcs ce bene era acu un an cu viva viva plus base hits acu nu mai e niciunuMesaj iniţiat de manlif2_0
Transpiraţia strică reputaţia!
Ducetzi'va la rds si ceretzi sa va mareasca pachetul de programe( park vreo 60 .000 in plus ) . ... si o sa avetzi si mtv base ...Au micsorat numarul de programe fara sa ne intrebe ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
poi dak yo am platit pan la sfu anului pot sa mai platesk in plus?Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
pot sa imi bage viva vivaplus base shi hitz shi bet ?
sau sa te duci sa umbli la cutie, cea din bloc, se gaseste la et.2 de obicei, si scoti filtrele
partea proasta e ca s-au cam pus astia de la rcs cu verificarile si cu amenintarile (amenda pana la 30mil... stiu ca mi-am primit decat avertisment... crd )
si inca ceva... sa nu te vada nimeni... vecinii sunt buni turnatori daca nu te vede nimeni... rcs n-are cum sa demonstreze ca tu ai umblat la cutie
ps. cand scoti filtrele sa nu le scoti doar de la tine scoti la tot blocul sa nu se stie care cum
bafta
poi shi ce rezolv? yo vreau mtv baseMesaj iniţiat de contagious_scrub
pai ai pachetul intreg? cu "toate" posturile? sau esti pe pachetul minimal (pa dreaq ca l-au facut 200k)Mesaj iniţiat de littlefucker
asta zic... ca poate au trecut mtvbase pe pachetul intreg... daca l-au scos sau nu (definitiv) asta nu stiu
pai daca scoti filtrele vei prinde toate posturile inclusiv mtv base,eu unu le-am scos de 2 ori si sau cam plictisit aia sa puna altele la loc,acu am si hbo si base si multe alteleMesaj iniţiat de littlefucker
esti norocos inseamna ca inca n-au trecut sa-si lase in usa avertisment amenda bla bla bla...Mesaj iniţiat de auro
care sunt filtrele alea?
cu ce se deschide cutia?
cutia o poti deschide si cu buletinul hartie sau cutit ) ce ai la mana doar sa fie destul de subtireMesaj iniţiat de lordulica
filtrele... tot ce nu e cablu mai putin spliterele si amplificatorul... le recunosti cum le vezi
merci daca reusesc ceva dau o bereMesaj iniţiat de contagious_scrub
faza e ca prima oara era un filtru bagat la tot blocu acum au pus mai multe ei or crede cal scot doar pe al meu?il iau la toti deci nau cum sa ma prinda poate daca ma filmeazaMesaj iniţiat de contagious_scrub
programe de muzica vh1 mtvro tv-klume restul au disparut!
asa fac si eu dar acum mai nou (cei de la rcs) bat la usa si intreaba vecinii daca stiu cumva cine umbla la cutie asa ca e bine ca vecinii sa nu te vada nu stii care te da in gat chiar daca bagi la tot blocul programele... trebuie sa fie careva sa nu-i convinaMesaj iniţiat de auro
pt nimic alte detalii pe alt threadMesaj iniţiat de lordulica
^ma frate,nu intelesei eu bine sau pe voi va dau vecinii in gat pt ca faceti asa incat ei sa aiba mai multe programe la tv???
nush d c ma mir,si ai mei cred ca ar face la fel,au chemat ei politia ca mancam seminte si ii deranjam da pt aasta??
bv... te-ai prins )))Mesaj iniţiat de Aetana
deh... cel putin asa e la mine
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: