am multe player da nush ce sa fol, mai de mult aveam rad light 3.03 un player simplu, mergea sa iau subtitrare de unde vroiam din comp da acu imi da o erroare tampita shi nush ce sa ii fak, voi ce folositi pt filme?
am multe player da nush ce sa fol, mai de mult aveam rad light 3.03 un player simplu, mergea sa iau subtitrare de unde vroiam din comp da acu imi da o erroare tampita shi nush ce sa ii fak, voi ce folositi pt filme?
Transpiraţia strică reputaţia!
bsplayer
Too many freaks, not enough circuses.
idem!Mesaj iniţiat de lay_z_boy
bsplayer mi se pare cel mai bun
e in romana , poti sa bagi sub , poti sa modifici cum apare subtitrarea ( prea devreme sau prea tarziu ) sa maresti luminozitatea si multe altele
a .. si e si singurul care stiu sa-l fac sa apara cu caractere romanesti subtitrarea![]()
i make juice happen.
bsplayer nu cere nici multe codecuri
AMD Sempron
subscriuMesaj iniţiat de SAM
![]()
BSPlayer version 1.38 - este ultima versiune. Super tare player.
Ar trebui facut si un pool dar se pare ca pana acum toata lumea foloseste Bsplayeru
bsplayer . merge cel mai bine.my opinion![]()
• Proştii mor, prostia e nemuritoare...
BSPlayer rule...rar mai folosesc si VLC Player
media player clasic 6.0.4 + Codecs6000_allin1 . are subtitrare , are setari , consuma putin ( nu ca ar fi cazul ) . bsplayer nu folosesc ca m'am invatat cu asta , iar filmele cu subs belite , le vad fara si cu castile .
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
RealPlayer
VLC media player
BSPlayer
![]()
eu foloses Radlight 3.03
la BsPlayer ma enerveaza ca nu am diacritice la subtitrare (in afara de ă)![]()
Este simplu sa le ai: setezi font-ul la BSplayer ca "Central european".la BsPlayer ma enerveaza ca nu am diacritice la subtitrare
Folosesc BSplayer la filme in formate normale, iar la formate H.264, folosesc Quicktime 7.
nu am Central EuropeanMesaj iniţiat de scormonel
![]()
Bsplay ... misto k potzi sa corectezi subtitrarea ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
mie la 2 calc care au sp2 imi da o erroare tampita shi tre sa restartez calcuMesaj iniţiat de ovisebdan
pe asta il fol shi eu pe sp1 merge da nush dc ?
![]()
la bsplayer cum fak sa iau subtritare de altundeva din calc, k nush![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
tot bsplayer deci dupa cum vezi majoritate covirsitoare ....cei care folosesc bsplayer .......![]()
click dreapta -> Load Subtitles...Mesaj iniţiat de littlefucker
![]()
yo foloesc versiunea 137 si cand luai versiunea 138 imi gasi ad adwre in ea la voi gaseste asa ceva o luai de pe situ lor
AMD Sempron
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: