cand apare? va aparea? stie cineva?
cand apare? va aparea? stie cineva?
pana acum doar speculatii, nimic concret... chiar nu se merita subiectul in momentul de fatza cu toate ca ash vrea diablo 3
O sa apara el....sper sa fie mai reusit k diablo2 ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Zvonurile sunt ca Blizzard ar lucra cam de 2 ani la el. Ceea ce este fals. Am citit si pot sa spun cu incredere, ca au amgajat echipa care se va ocupa de dezvolatarea jocului de-abia vara trecuta. Cred ca in 3-4 ani o sa il avem
Diablo 3 nu reprezinta o prioriatate ptr ei. De ce? Ptr ca wow rupe tot si aduce sume frumoase in conturile Blizzard
gandeste-te la noi, jucatorii de diablo 1 / 2 acum 4 ani. gandeste-te cati bani a facut blizzard in urma vanzarii de cd`uri pe atunci. gandeste-te ce impact a avut d2 asupra publicului atunci
daca o sa fie d3 la fel de reusit ca d2, HELL YEAH, sunt dispus sa renunt si la lineage in detrimentul diablo`ului..
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
fata de starcraft si world of warcraft - 0Mesaj iniţiat de xfade
diablo nu prezinta interes pt. blizzard momentan
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
Si starcraft reprezinta ?!?! ... k n'au mai scos nimic .. cel putzin la diablo a aparut diablo 2 si cateva addon'uri .. la starcraft ce ?! ... kkt'uri de patch'uri ... SI NU PUN SI EU DRAQ UN PATCH sa putem schimba rezolutzia ... wtf joc in 640 x 480 pe lcd ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
starcraft inca se joaca la campionatele mondiale de gaming, diablo nu
oricum le-au plecat niste oameni de pe acolo, si WoW aduce multi multi bani
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
read this:
izzard nu a lasat sa se inteleaga in nici un fel ca ar lucra la Diablo 3 sau la vreo continuare a acestei francize, dar acest lucru nu impiedica in nici un fel zvonurile sa circule.
Dupa demisia lui Bill Roper, se parea ca nu va mai exista nici o continuare la Diablo,
chiar daca Blizzard North incepuse sa caute deisgneri cu experienta. Cu toate intrebarile, Blizzard si Vivendi au refuzat sa comenteze orice fir de informatie legata de Diablo 3.
Iata insa numai ce au aparut zvonurile legate de jocul pe care urmeaza sa il lanseze Bill Roper cu noul sau studio de jocuri, Flagship, ca pe DiabloII.net a aparut o informatie din partea unui angajat al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Bratislava, cum ca in aceasta perioada orchestra ar lucra la inregistrarea coloanei sonore pentru Diablo 3.
De fapt, informatia a venit prin intermediul unui e-mail al carui continut suna cam asa:
“Sunt un musician din Republica Ceha. Lucrez nu numai cu o singura orchestra, ci cu mai multe, in functie de contracte. Recent am fost la Bratislava in Slovacia pentru a participa la o sesiune de inregistari impreuna cu Orchestra Simfonica a Radio-ului, care lucreaza la coloana sonora a Diablo 3”
Informatia ar putea contine un sambure de adevar, deoarece aceeasi orchestra a fost cea care a inregistrat muzica pentru add-on-ul lui Diablo II, Lord of Destruction. Si in cazul acestuia, screenshot-uri din joc au inceput sa circule cu o jumatate de an inainte de vreo confirmare oficiala.
Evident ca Blizzard s-a abtinut de la orice fel de comentarii.
Mesaj iniţiat de mussodrk
just think.. diablo 3 chiar crezi ca nu o sa aibe nici macar cel mai MIC impact asupra publicului? shtiu ca anii trecutzi, cand aveam shi starcraft, shi cs, shi diablo 2, pe retzeaua pe care o aveam in momentul respectiv (oltenia, valea roshie) numai diablo ne jucam.. shi eram vreo 15 in retzea, shi mai tot timpul online eram 6-7-8. and guess what! totzi jucam diablo, iar cand ne plictiseam, sau ne dureau ochii de la atata jucat, jucam quake, shi mai putzin starcraft..
all in all, daca se va mai face diablo 3, il astept cu sufletul la gura
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
va spun eu 100% blizzardul este o firma transparenta
puteti sa va uitati si la ei pe site
proiecte in curs de derulare
WOW burning crusade 7oct2006 -release
Starcraft Gost undeva la mijlocul anului 2007
Acestea sunt singurele proiecte la care lucreaza..Starcraftul este numai pentru consola si este online!
Ei au pierdut la putin timp dupa ce a iesit WC3TFT nishte oameni importanti iar la vremea respectiva anuntau ca dupa WOW se vor axa exclusiv pe updateurile acestuia si pe consola...de atunci nu au mai anuntat nimik. Daca s-ar hotara acum sa lucreze la diablo la cat de perfectionishti sunt probabil ar iesi undeva prin 2010..so dream on...
Paradox? Sau s-a inventat internetul pentru console si nu stiam eu?Starcraftul este numai pentru consola si este online!
bla
lol, esti cam inapoiat da, s-a lansat net pentru console, iar la PS3 va fi ceva si mai complex, chat, etc..Mesaj iniţiat de Shade
Vad. Ms de info totusi.lol, esti cam inapoiat
bla
ain't gonna happen... din cate stiam eu.
prin 2000 auzisem zvonuri de starcraft 2 si tot asa, s-au racit si de atunci nu s-a mai auzit nimic
pacat, chiar imi doresc un diablo3...
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
cred k diablo 3 va aparea odata cu duke nukem forever(care e de 10 ani in productie )...pana atunci prod se tot chinuie sa scoata ceva care sa-l detroneaza pe diablo 2 care la venerabila varsta de 6 ani tot e cea mai tare esperienta rpg hack&salsh pe care o poti avea
titan`s quest cik ar mai incerk sa dea cu diablo de pamant dar ink nu l-am jucat asa k nush cum sta treaba cu el
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
blizzart poate asteapta si nu vor sa se grabeasca pt ca daca o dfau in bara cu un joc vor pierde teren mare....au avut numai jocuri tari...nu ca EA scoatem pe banda rulanta si poate din 10 e unu bun
Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste
diablo 3 suna bine pt cat am jucat diablo 2 ca un maniac in a8-a si a 9-a
MaTr3o.ro | Linkul e valabil doar joia trecută.
jucati Titan Quest si considerati ca e Diablo3, pentru ca seamana foarte mult cu Diablo, la monstrii, questuri, pana si scurtaturile la inventar, skill, etc...+grafica mult mai buna
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: