Vand SE k700i aproape nou,in cutie(cu casti,manuale,etc), , mai are 9 luni garantie, intact, pretz 5.2 mil putin negociabil(fara schimburi)
pt cei care il vor: am si cablu de date, tot de 3 luni, in cutie, cd, garantie -> 450.000
id : y2k_emcee
Vand SE k700i aproape nou,in cutie(cu casti,manuale,etc), , mai are 9 luni garantie, intact, pretz 5.2 mil putin negociabil(fara schimburi)
pt cei care il vor: am si cablu de date, tot de 3 luni, in cutie, cd, garantie -> 450.000
id : y2k_emcee
sorry..are memoria de 10 ori mai mica..
fara schimburi!
don_danielos
update de pretz : 5.1 mil
nu man, te las sa il iei la abonament cu 100 euro...
update de pretz, 4.8 mil ...
iti dau un siemens C60 :memorie telefon 100 mesaje,memorie telefon 300 numere,carcasa originala,incarcator original,necodat si f multe miduri pe el(120) plus camera atasabila care merge si la M55 si face pozele misto: (perfecte),poze intra 50 in telefon,am si AMR-uri pe el (ceva in gen MP3,da mai scurte,nu toata melodia),si uite unde e surpriza :are reportofon(inregistrare voce) si un siemens A50 cu urm caracteristici: deci e k nou, tastatura nestearsa,necodat,incarcator original,acumulator original,carcasa originala,cutia,bateria tine 5 zile, acte,sunete specifice siemens-urilor si imagini . e f bun telu . nu mia facut niciodata nici o problema,a mers si merge perfect si iti mai dau si carti de la motorola C115(cele care ti le dau cand iti iei tel) si o dif de 1 milion si 200 mii id:rocky_alek
imi pare rau,dar nu accept schimburi...
Iti dau pe el un SE K300i in stare excelenta, intretinut, mai are garantie pana la 1 nov, bateria il tine 4 zile non-stop , handsfree-ul + o diferenta de bani din partea mea.Daca esti interesat cauta-ma pe mess Y! id krystallboy seara dupa ora 21:00.Astept raspunsul tau.............bafta!!!
de cate ori sa repet?? fara schimburi..
update de pretz: 4.7 mil
ai 4,5milcash de la mine xcriss99ro sau 0741.520.377
canada is my country
bun... acu e ultimu update de pretz : 4.6 mil
ai de la mine 400 ron sau daca vrei schimb cu un lg u8330 daca esti de acord cautama la id "gee_marius"
telefonu asta e impecabil,nu e pt bishnitza...blabla...
nu il dau la schimb
YM "gee_marius"
mai pune vreo 3-4 foi si apoi cauta-ma
iti dau 4.100.000 cand vrei tu
Dacă n-ai bani, n-ai �ncredere �n tine; dacă ai bani, n-ai �ncredere �n ceilalţi...
vandut!!!
Last edited by Y2k; 20-03-2006 at 20:51.
iti dau eu 4.3 chiar azi
0729919974
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: