Mesaj iniţiat de
trancerem
as computers - firma scumpa , garantie ok , dk vrei sa faci upgrade mai bine le vinzi singur ca iti dau niste preturi de toata jena , flegmatici cu clientii si tot timpu se cred superiori si atotstiutori . luam acu 1-2 ani de la ei , in ultima vreme nu prea am ce sa mai discut cu tzapinarii aia
abdd - mosu ala ochelarist e vai de soarta lui , si angajatu minune de acolo nu stie decat sa ia produsele de pe raft sa citeasca ce scrie pe cutie , daca ii intrebi ceva se uita in oferta si doamne fereste sa dea un raspuns concis nu prea au nimic ieftin ... cu garantia e aproape ok ... adica ti le schimba in 2 sapt maxim
nyton - unele preturi sunt mici , de ex placi video gigabyte , placi de baza , sisteme audio acceptabile si la preturi ok , upgrade nu fac retarzii decat la sisteme , marfa bag mana in foc ca NU e noua , stiu cazuri in care prieteni si'au luat de acolo si erau refurbished pe putzin ... cutii desigilate , hard dat direct in mana , placa de baza cu chestii lipsa
netix - inainte erau printre favoriti , am luat multe produse de la ei , dar acu doar aeru mai circula prin noul sediu , rafturile cam goale , garantie NEXAM . te tzin chiar dk au sa iti inlocuiasca produsu cu saptamanile ... si la upgrade dau niste scoruri de zici ca vrei sa iti vinzi telefonu pe lipscani
flamingo - preturi super scumpe , am luat 2-3 componente de la ei ca nu am gasit in alta parte ... sunt ok merg si acum deci altceva nu pot spune
ultra pro - la periferice sunt ok , au preturi super bune , si gasesti ceva ceva in stoc , in rest la hardware taica ... sunt scumpi rau misto oferta aia ca ai ce sa citesti 1 ora dupa care e buna de hartie igienica
microcom - servirea clientilor = nula , boi retarzi inainte vindeau hdd'uri la 7200 cu parti mecanice de 5200 , cazute , marlani , dk iei sistem complet de la ei sa te fereasca sfantu sa iti pice ceva ca sigur ce ti'au scris pe factura NU e bagat in carcasa. nu mai iau de la ei niciodata , am avut multe probleme la garantie + upgrade = 0
verasys - nr 1 in craiova pe moment , preturi super mici , garantie foarte buna , iti schimba produsul pe loc daca il au sau in maxim 1 saptamana ... super de treaba
mai ales ca ai posibilitatea sa faci upgrade in primele 2 luni la pretul din oferta !
stonet - locul 2 dupa parerea mea , au preturi cam in aceeasi zona cu verasys , servire ok , garantie bunicica , nu prea gasesti placi ati la ei ... in rest e ok
depozit - daca vrei sa iei sistem complet , aici e locul , se ofera reducere intre 5-10% sau ptr periferice la comanda dk nu gasesti in craiova ... in rest pretul pe bucata la hardware e ridicat
mai e vreuna ? nu prea .... angelsoft , sedanum , sintertronix nu se pot numi firme de calculatoare ... ci TZAPINARI CONVINSI !!