Eram cu iubitul meu in masina si veneam de la SPITALUL DE NEUROLOGIE , dupa ce el a avut o interventie inovatoare pentru pietrele la rinichi.( in traducere libera o altfel de operatie).
Dupa 5 minute de cand am urcat in masina a inceput sa acuze dureri groaznice , am cautat in disperare un loc unde pot sa opresc sa se poata muta pe ancheta din spate ( masina sport in doua usi). Am tras pe dreapta vis-a-vis de Universitate , nu a durat un minut, nu am oprit motorul, nu m-am dat jos din masina ..s-a mutat el si cand sa plec vad o tipa( politist) ca se pune in spatele meu sa nu pot sa ies se tot chinuia sa faca poza. In stanga si in dreapta mea, erau masini parcate dar nimeni in masina. Ma dau jos, un agent local imi cere buletinul.Il dau, ii dau si permisul ( obligatia mea si a lui este sa ne legitimam , el nu a facut asta !) si imi zice sa mut masina in fata masinii lui , mut masina si merg la el la masina, ii spun ca nici unde m-a pus el sa opresc masina nu este conform legii , i-am aratat actele ca venim de la spital si chiar era o chestie urgenta sa se mute pe bancheta din spate...intelege-te cu turcul. Aici a inceput adevaratul circ, imi cere certificatul de la masina ( inmatriculata pe Spania) , ii dau toata mapa cu actele ( nu e masina mea). Sunt la 112 si in acest timp un martor ne filma , deja era strigator la cer asteptam de 40 de minute sa scrie un proces verbal, ma paseaza prin telefon de la Politia Rutiera si Politia Locala Craiova si imi confirma faptul ca nenea face o ilegalitate cerandu-mi certificatul .Vine o alta patrula , ii intreb si pe ei daca este normal sa mi se ceara actele masinii si daca se afla in atributiile lor , unul din ei da din umeri si al doilea imi spune ca nu dar daca asa vrea agentul nu are ce sa-i faca. Ma duc la nenea la masina si-l rog sa-mi dea actele masinii ca face o ilegalitate ( filamndu-l normal) si fiind cu mapa in mana spune " ti l-am dat inapoi" si eu zic " cum adica daca este in mana dumneavoastra?". Imi da mapa in mana si-mi zice " da-mi certificatul" si eu ii zic " l-ati avut in mana daca nu va pricepeti la actele facute intr-o alta tara nu este problema mea. Iasa nea Ion din masina si-mi zice aveti o amenda pentru neprezentarea actelor ( ba pardon? am si filmarea) si am2 puncte penalizare si de plata 195 lei bla bla bla ( pentru oprirea interzisa sau altceva nu mi-a zis absolut nimic) si eu ii zic , va spun sincer ca nu semnez absolut nimic si ca o sa contest mai ales ca am filmarea si se observa clar ce abuz ati facut , s-a urcat nervos in masina nu mi-a dat nici macar sa citesc procesul verbal CEEA CE ESTE LOGIC SI FIRESC PENTRU CA EU HABAR NU AM CE A SCRIS IN EL, CE MARTORI A INVENTAT SAU ALTE DETALII ! Merg la el la masina si-l rog sa se legitimeze si-mi arunca in scarba " MANA, MA" si inchide geamul.
Nu stiu cum sa va spun dar MIE MI SE PARE CA ESTE UN ABUZ ! Sa fii filmat si sa negi ca nu ai primit actele ( practic ca nu m-am legitimat) deja este nesimtire pe fata .