[Ovidiu Avrămuş]: Eu nu mă vaccinez, că ştiu mai bine

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Post [Ovidiu Avrămuş]: Eu nu mă vaccinez, că ştiu mai bine

Unul dintre lucrurile pe care le-aş face dacă aş avea putere supremă în stat ar fi să arestez oamenii care refuză să îşi vaccineze copiii ori răspândesc neadevăruri medicale. Susţin o democraţie până în punctul în care liberul tău arbitru prezintă un pericol pentru ceilalţi. Dacă periclitezi voit şi în mod activ bunăstarea celorlalţi, există un loc special pentru tine în puşcărie. Mi se pare o chestie de bun simţ. Toleranţă zero pentru oamenii ăştia.

Am descoperit-o ieri pe Olivia “Steer”, soţia lui Andi Moisescu, o dobitoacă a cărei încarcerări pe cuvânt ca ar favoriza societatea. A ajuns şi la noi nebunia cu vaccinurile şi idioata asta a îmbrăţişat-o deplin. Îşi învaţă gloata de cretini adunată în jurul ei că vaccinurile nu numai că sunt inutile şi nu te protejează, dar te şi îmbolnăvesc.

Citeste mai departe >

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.
    Last edited by ovisebdan; 18-02-2015 at 13:35.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: