Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Chestiunea de week-end 28.02-01.03.2015


Vezi rezultatele sondajului: Considerati ca uberX poate fi o alternativa reala la serviciile de taxi din Romania?

Votanţi
88. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  29 32.95%
 • Nu

  21 23.86%
 • Nu ma pot pronunta

  38 43.18%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  20,898
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  136
  Reputatie
  27902
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Chestiunea de week-end 28.02-01.03.2015

  Considerati ca uberX poate fi o alternativa reala la serviciile de taxi din Romania?

  • Da
  • Nu
  • Nu ma pot pronunta


  "Uber, compania care ofera o alternativa la serviciile de taxi, a venit in Romania, iar programul-pilot este implementat in Bucuresti.
  Uber pune la dispozitie o aplicatie ce permite oricarui sofer sa transporte persoane si sa fie platit online pentru acest lucru.

  Ziare.com a stat de vorba cu reprezentantii companiei pentru a afla mai multe detalii despre platforma uberX.

  Cum sunt selectati soferii Uber? In ce consta procesul? Sunt angajati ai companiei sau doar folosesc aceasta platforma pentru ridesharing? Au urmat un curs pentru a invata cum functioneaza aplicatia?

  Toti soferii de pe platforma uberX au un permis de conducere valid si au fost verificati si validati de echipa Uber. Fiecare sofer inregistrat pe platforma trebuie sa indeplineasca un set de cerinte care, in Bucuresti, include sa aiba un permis de conducere valid si carte de identitate, certificatul de inmatriculare si asigurarea obligatorie a masinii, un cazier penal si auto curat, precum si inspectia masinii la zi.

  Avem o echipa locala care lucreaza in Bucuresti si care se ocupa de operatiunile zilnice legate atat de pasageri, cat si de soferi. Toti soferii de pe platforma au fost validati de echipa locala si au participat la o sesiune de informare despre aplicatie, in timpul careia am si verificat personal toate documentele lor si am inspectat masina.

  Soferii nu au nevoie de un atestat special, ca taximetristii? De ce?

  uberX nu este un serviciu de taxi, ci un serviciu de ridesharing. Ca structura, ridesharing-ul este diferit de activitatile comerciale desfasurate de taximetristi profesionisti. Platforma ofera un serviciu de peer-to-peer ridesharing, care conecteaza in timp real soferii cu pasagerii, prin simpla atingere a unui buton.

  Ridesharing-ul nu presupune doar a avea aceeasi destinatie cu o persoana, ci si a imparti costurile asociate cu detinerea si folosirea masinii personale. Astfel, o masina poate fi utilizata mai eficient. Folosind platforma, soferii inregistrati isi vor putea valorifica mai bine masinile, contribuind, in acelasi timp, la imbunatatirea mobilitatii urbane din Bucuresti.

  Cum sta Uber din punct de vedere legislativ in Romania?

  Uber isi doreste sa creeze noi parteneriate cu orasele europene, punand pe primul loc siguranta si nevoile clientilor si corelandu-le cu noi reglementari potrivite secolului al XXI-lea.

  Ne dorim sa avem un dialog deschis cu toate partile interesate pentru a promova beneficiile pe care o platforma precum Uber le poate aduce oraselor, beneficii importante pentru economie si pentru optimizarea functiilor principale ale oraselor.

  Cum ati stabilit tariful de 1,39 lei/km? Ce elemente ati luat in calcul? Aveti de gand sa scadeti preturile, avand in vedere ca sunt asemanatoare cu cele practicate in Berlin?

  Unul dintre avantajele Uber este transparenta preturilor noastre. Atunci cand folosesc aplicatia, utilizatorii pot obtine o estimare a tarifului calatoriei lor, calculat pe baza tarifului de baza, a duratei calatoriei si a distantei care trebuie parcursa. Astfel, introducand destinatia, ei pot vedea acest estimat inainte de a solicita o calatorie si, astfel, stiu la ce sa se astepte.

  Cursa minima acceptata este de 6 lei.

  Cum functioneaza aplicatia uberX pentru pasageri?

  Oricine isi poate descarca aplicatia din magazinele online de aplicatii Apple/Windows/ Android. Pentru a-si crea un cont nou, trebuie doar sa isi introduca numele, un numar de telefon si datele unui card bancar valid, avand in vedere faptul ca Uber este un sistem in care nu se utilizeaza niciodata bani in numerar.

  Pasagerii Uber pot vedea poza si numele soferului, numarul de inmatriculare al masinii si scorul soferului inainte ca masina sa ajunga. Astfel, pasagerii pot vizualiza toate informatiile de care au nevoie pentru a se putea bucura de o calatorie sigura. In plus, ei primesc acces la o harta pe care o pot trimite familiei sau prietenilor pentru ca acestia sa le urmareasca traseul in timp real, prin GPS, asigurandu-se astfel ca au ajuns in siguranta la destinatie.

  De asemenea, aplicatia dispune si de un sistem de evaluare (de la 1 la 5 stele), care este vital pentru a asigura o experienta de calitate si pentru a ne permite sa fim in legatura directa cu utilizatorii aplicatiei. Uber verifica regulat toate evaluarile si doreste in mod activ sa primeasca feedback dupa fiecare cursa, datele primite fiind folosite pentru a imbunatati serviciul atat pentru clienti, cat si pentru soferi.

  Prioritatea noastra este sa conectam utilizatorii aplicatiei cu cel mai sigur si de incredere mod de transport. In situatia rara in care se raporteaza un incident care pune in pericol fie clientul, fie soferul, Uber isi asuma responsabilitatea de a investiga incidentul si de a actiona in interesul sigurantei partilor implicate.

  Pretuim atat feedback-ul clientilor, cat si cel al soferilor si le folosim pe amandoua pentru a imbunatati experienta pentru utilizatorii Uber. Daca un client a fost raportat pentru actiuni nerespectuoase, amenintatoare sau periculoase, echipa noastra locala va investiga incidentul si va actiona corespunzator in functie de fiecare caz.

  Cum isi primesc banii soferii Uber?

  Soferii inregistrati pe platforma uberX sunt platiti saptamanal, prin transfer bancar. Acest lucru asigura transparenta si responsabilitate pentru companie si soferii care folosesc aplicatia. In momentul in care se face plata, Uber deduce taxa pe care o percepe pentru utilizarea aplicatiei.

  Ce planuri aveti pentru Romania in urmatoarea perioada? Ne puteti spune cati angajati aveti, cat ati investit?

  Asa cum se intampla de fiecare data cand intram pe o piata noua, am dedicat mult timp si efort pentru a ne asigura ca avem cea mai buna echipa la nivel local si ca, impreuna, putem crea o experienta Uber sigura si de incredere atat pentru clienti, cat si pentru soferi.

  Avem o echipa locala care lucreaza in Bucuresti si care se ocupa de operatiunile zilnice legate atat de pasageri, cat si de soferi. In prezent, impreuna cu echipa locala, suntem intr-o faza de lansare pilot, care ne permite sa ne ajustam serviciile la piata din Romania si sa le oferim servicii mai bune clientilor din Bucuresti.

  Credeti ca uberX reprezinta o amenintare pentru taximetristi, in conditiile in care in alte tari au existat proteste? Cu ce se diferentiaza fata de aplicatiile de taxi precum Clever Taxi, care ofera si ele plata prin card, utilizatorul poate vedea in timp real unde se afla soferul si poate da calificative acestuia?

  Uber inseamna posibilitatea de a avea mai multe optiuni din care sa alegi. Uber ofera, pur si simplu, bucurestenilor o alta modalitate de transport. uberX este un mod alternativ de a te deplasa prin oras, dar asta nu inseamna ca oamenii nu pot alege in continuare sa foloseasca un taxi, sistemul de transport in comun sau bicicleta.

  Noi nu ne concentram pe competitia noastra, ci ne folosim timpul si resursele pentru a ne gandi cum putem imbunatati experienta unei calatorii pentru clientii si soferii care folosesc platforma. Pasagerii Uber pot vedea poza si numele soferului, numarul de inmatriculare al masinii si scorul soferului inainte ca masina sa ajunga.

  Astfel, pasagerii pot vizualiza toate informatiile de care au nevoie pentru a se putea bucura de o calatorie sigura. In plus, ei primesc acces la o harta pe care o pot trimite familiei sau prietenilor pentru ca acestia sa le urmareasca traseul in timp real, prin GPS, asigurandu-se astfel ca au ajuns in siguranta la destinatie. La sfarsitul fiecarei curse, atat clientul, cat si soferul evalueaza cursa pentru a asigura o experienta de calitate.

  Poate deveni uberX o modalitate prin care se descongestioneaza traficul?

  Prin lansarea uberX, Uber spera sa puna bazele unei platforme eficiente de ridesharing in Bucuresti si sa imbunatateasca eficienta masinilor din oras, in conditiile in care acelasi numar de drumuri zilnice ar putea fi realizat cu mai putine masini.

  uberX ofera clientilor o modalitate sigura, de incredere si accesibila de a se deplasa prin oras, dandu-le, in acelasi timp, soferilor care folosesc platforma sansa sa-si echilibreze cheltuielile cu masina personala (cheltuieli de amortizare, intretinere, benzina si parcare etc.).

  Uber crede ca, in viitor, oamenii isi vor folosi mai putin masinile personale, orientandu-se, mai degraba, catre ridesharing, pe masura ce si orasele inteligente vor cauta solutii mai bune de a creste mobilitatea urbana, reducand, simultan, poluarea, costurile infrastructurii si impactul asupra mediului.

  Exista optiunea ca doi clienti, aflati in apropiere unul de altul, sa aleaga sa imparta o masina Uber?

  In Bucuresti, exista posibilitatea de a imparti o cursa cu membrii familiei sau cu prieteni. Aplicatia uberX ofera optiunea de "Split fare" care permite impartirea costului unei curse cu prietenii cu care te urci in masina.

  Odata ce optiunea a fost selectata, aplicatia va afisa automat contactele tale care sunt si utilizatori Uber si te va ruga sa confirmi selectia inainte de a le trimite lor mesaj pentru a accepta plata. Acesta functie face uberX si mai accesibil, sigur si de incredere.

  In alte piete mai mature, oferim uberPOOL, care le permite clientilor sa imparta calatoriile cu alti clienti pentru si mai multa eficienta si pentru a crea un mod de a calatori si mai inteligent. Acest serviciu nu este momentan disponibil in Romania."


 2. #2
  Senior Member blondu''s Avatar blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  04-12-2008
  Locaţie
  Minas Tirith
  Varsta
  37
  Sex
  M
  Mesaje
  761
  Mesaje bazar
  597
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  578
  Puncte CF
  28.0
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta!
  #rezist
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
  Data de inscriere
  07-11-2008
  Varsta
  36
  Sex
  F
  Mesaje
  1,401
  Mesaje bazar
  45
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  2866
  Puncte CF
  120.0
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta

 4. #4
  Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  09-01-2007
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  10,448
  Mesaje bazar
  3838
  Putere Reputatie
  82
  Reputatie
  13019
  Puncte CF
  611.0
  Usergroups:
  Nu

 5. #5
  Fan Stiinta stefi3's Avatar stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta stefi3 este deja o vedeta
  Data de inscriere
  16-07-2009
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  26
  Sex
  M
  Mesaje
  893
  Mesaje bazar
  251
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  1265
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta

 6. #6
  Oldtimer Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  30-09-2012
  Sex
  M
  Mesaje
  1,473
  Mesaje bazar
  102
  Putere Reputatie
  25
  Reputatie
  667
  Puncte CF
  728.5
  Nu ma pot pronunta

 7. #7
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  34
  Sex
  M
  Mesaje
  26,389
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  162
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  nu ma pot pronunta  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

 8. #8
  Rocker Methos's Avatar Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  04-01-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  629
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  863
  Puncte CF
  253.0
  Usergroups:
  da

 9. #9
  Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
  Data de inscriere
  15-08-2012
  Sex
  M
  Mesaje
  2,047
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  1889
  Puncte CF
  78.0
  Da, desi, la inceput va fi mai greu cu implementarea sistemului.

 10. #10
  Senior Member 1q_myrel's Avatar 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor 1q_myrel este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  22-01-2011
  Locaţie
  craiova
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  704
  Mesaje bazar
  351
  Putere Reputatie
  25
  Reputatie
  557
  Puncte CF
  32.5
  Usergroups:
  nu
  (.)(.)

 11. #11
  The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  14-10-2005
  Locaţie
  In your mind
  Varsta
  38
  Sex
  M
  Mesaje
  10,726
  Mesaje bazar
  843
  Putere Reputatie
  86
  Reputatie
  8701
  Puncte CF
  215.0
  Usergroups:
  Da

 12. #12
  Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  20-06-2014
  Sex
  M
  Mesaje
  2,267
  Mesaje bazar
  50
  Putere Reputatie
  26
  Reputatie
  846
  Puncte CF
  13.5
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta.

 13. #13
  Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  25-10-2009
  Locaţie
  დუბაი
  Varsta
  27
  Sex
  M
  Mesaje
  8,804
  Mesaje bazar
  1172
  Putere Reputatie
  68
  Reputatie
  16029
  Puncte CF
  463.5
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta

 14. #14
  Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  20-04-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  2,435
  Mesaje bazar
  3618
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  908
  Puncte CF
  56.5
  Usergroups:
  da

 15. #15
  De-al casei costy_antony's Avatar costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor costy_antony este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  26-10-2009
  Locaţie
  location not found..try again?
  Sex
  M
  Mesaje
  363
  Mesaje bazar
  947
  Putere Reputatie
  25
  Reputatie
  696
  Puncte CF
  30.0
  Usergroups:
  jos taximetristi...
  Hoţii îţi cer banii sau viaţa; femeile le vor pe amândouă. (Samuel Butler)

 16. #16
  Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  17-11-2011
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  41
  Sex
  M
  Mesaje
  4,377
  Mesaje bazar
  48
  Putere Reputatie
  41
  Reputatie
  4297
  Puncte CF
  261.5
  Usergroups:
  Nu ma pot pronunta
  Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
  www.pescardejiu.blogspot.com

 17. #17
  Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  30-04-2007
  Locaţie
  downtown
  Sex
  F
  Mesaje
  9,562
  Mesaje bazar
  3782
  Putere Reputatie
  76
  Reputatie
  20002
  Puncte CF
  825.0
  Usergroups:
  da
  Perpetuum Mobile

 18. #18
  Banned mario008's Avatar mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008
  Data de inscriere
  17-11-2012
  Locaţie
  Bora Bora
  Sex
  M
  Mesaje
  1,357
  Mesaje bazar
  291
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -2000
  Puncte CF
  86.0
  Usergroups:
  Da

 19. #19
  Moderator YouMakeMeSmile's Avatar YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  28-06-2009
  Varsta
  25
  Sex
  F
  Mesaje
  5,475
  Mesaje bazar
  112
  Putere Reputatie
  52
  Reputatie
  28388
  Puncte CF
  78.5
  Usergroups:
  nu
  The only person you should try to be better than is the person you were yesterday.

 20. #20
  Senior Member mermaid's Avatar mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor mermaid este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  13-07-2013
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  F
  Mesaje
  994
  Putere Reputatie
  21
  Reputatie
  839
  Puncte CF
  199.0
  Nu ma pot pronunta
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: