Am shi io nevoie de dllu de t9 pt romana. Se gaseste in z:\system\t9ldb\. Am nevoie mare de cel in romana k eu am doar engeza, italiana shi germana. Daca nu shtiti sa umblati prin el asha va ajut io numai postatzi.
Am shi io nevoie de dllu de t9 pt romana. Se gaseste in z:\system\t9ldb\. Am nevoie mare de cel in romana k eu am doar engeza, italiana shi germana. Daca nu shtiti sa umblati prin el asha va ajut io numai postatzi.
Last edited by Boditza; 13-10-2005 at 18:22.
hai nu gasesti si tu pe la service astea din craiova.ca astea din mercur sau de la alfa mobile sigur au.iti zic yo
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
Pai da da contra cost. Si daca ar fi acolo un 50 mii ar mai fi ceva da ei nu shtiu decat sa faca resoftari. Shi nu vreau sa imi umble ei in tel sa nu ii mai dau de cap. Ce cer io e o treaba de 5 min cu care ma poate ajuta cel care are 6630.
dute la key shi vb cu laurentiu , mi se opare un tip super ok ... poate se rezolva
Am fost la key dar mi-au zis k nu se baga la 6630 . Stiu k cei de la key sunt cei mai buni da doar in ceea ce fac acum... nu se extind shi ei .Mesaj iniţiat de Mondeo
Mesaj iniţiat de Mondeo
Ne cunoastem?!
Mesaj iniţiat de boditza
E putin mai greu ceea ce ceri tu. daca vrei t9 in romana asta inseamna ca si telefonul trebuie sa aiba PPM( pac de limbi) care sa contina lb romana.Momentan resoftarea la BB5( 6630,6680)este dificila si riscanta. so...wait a while...
Mesaj iniţiat de Maddox
din vedere, nu vin prea des la reparat, prefer tel noi
am trecut cu un tel al unei prietene shi iara feedback-ul de la cei care iam trimis al tine a fost pozitiv so...
e nepotrivita reklama???
Mesaj iniţiat de Mondeo
Nicidecum! Credeam ca te cunosc personal, Telefoanele astea noi...cele mai bune
Maddox deci cam cat zici u sa mai ashtept k sa putetzi shi voi de la key k la cetelec mi-au zis sa vin cu el k apoi sa imi zica ca ei nu pot face nici upgrade nici limba romana pe el.
Te anunt eu . Nu o sa mai dureze mult...Mesaj iniţiat de boditza
madoox ai mah un ecran de alka 320 pe akolo(stiut faptul ca au fost cu probleme) ... ofer pret rezonabil daca asiguri shi montaj , evantual trimitere catre un service 10x anticipat.. e tel lu taikameo.. shi nu stiu cum a reushit sa ii sparga ecranu
Mesaj iniţiat de Mondeo
Este display...400.000 cu manopera cu tot (300.000 lcd`u +100.000 manop). Nu ma ocup eu de hardware.Astea sunt preturile.
offtopik scz: hai la bazar :merci este unpik mai mult decat ma asteptam, fami o oferta de circa 200 mii pe tel cu ecran spart shi likidez problem ii cumpar un nokia 1100
Maddox am reusit sa am t9 in romana de pe un 3230 in limba romana k am facut un folder in c:\system\t9ldb\ dar nu prea e asha bun. De-asta as vrea o resoftare cu upgrade de software si limba romana.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: