Salut
Sunt foarte nehotarat in legatura cu ce GPU sa aleg pentru viitorul meu sistem, in primul rand as merge pe un nVidia mai ales datorita consumului mult scazut fata de placile ATI(din cate am citit am vazut ca multe modele castiga si capitolele de silentiozitate si temperaturi). Consumul ma intereseaza in principal deoarece nu as vrea sa schimb sursa care este un Inter-Tech de 500W(stiu ca e slaba calitativ dar e aproape noua si nu prea imi mai ramana bani sa bag si in sursa).
Initial imi pusesem ochi pe un GTX 760 insa am vazut ca GTX 960 are scor mai bun in benchmarks. Ce mi se pare totus ciudat la aceasta placa este ca la Texture fill rate si Pixel Fill Rate cifrele sunt extraordinar de mici (de ex la 760 Pixel Fill Rate este 31400 MPixels/sec si la 960 de 3930 MPixels/sec) insa nu mai gasesc altundeva aceste cifre ca sa imi dau seama daca aici este o greseala sau nu.
Oricum, ca sa scurtez poveastea, as vrea si eu o sugestie pentru o alternativa la nVidia GTX 960 sau sa imi ziceti daca intradevar este o optiune buna pentru categoria de pret