Balta perfecta, din pct meu de vedere este acea balta pe care nu o cunosti la începutul partidei,dar reusesti k pana la final sa afli totul despre ea!!revenind la subiect,incerc sa imi dau si eu cu parerea la cele 5 întrebări ale tale...1 trebuie sa fie îndeajuns de mare încât intre pescari sa fie o distanța de min 50m,in laterale,iar frontal o distanța de min 100m,2 din pct meu de vedere amenajarea tine de sistemul de pescuit,adică pt c&r,normal sa fie dotata cu drumuri de acces pt fiecare ponton,fiecare ponton sa aibe lumina,si o priza,pontonul sa fie acoperit,si adăpostit in laterale in potriva vântului,sa aibe toaleta propie,sursa de apa potabilă cat mai aproape de ponton,gratar(la care sa fie lemnele pt aprinderea lui incluse in pret),deasemenea pontonul trebuie prevazut cu cusca(juvelnic) metalică special amenajată langa ponton pt reținerea pestilor,colac de salvare,Cos de gunoi,scaune,masa plus soluția dezinfectanta care se aplica pt fiecare peste capturat--toate astea pt simplu motiv pt ca eu plătesc pt 'ceva',--sau in sistemul ce prinzi e al tau,aici nu vreau k balta sa aibe mai mult decat drum accesibil,toaleta si sursa de apa potabilă catdecat(max1km)aproape de balta,prefer sa fie sălbăticie pe mal,3 balta sa dețină atat pesti mari cat si ,intre si intre',iar cei mici,cu siguranta apar de la an la an,mai ales dak nu este răpitor in balta,sau se pescuiesti exclusiv in sistem c&r! 4 aici cred k am rsp mai sus

(depinde cum e amenajată balta),prefer c&r pt k deobicei nu este aglomerat Malu de pescari!5-un rsp la o întrebare k asta este dat nu din gura,ci din buzunaru fiecaruia,dak sar respecta toate cerințelor mele spuse mai sus cred k pe undeva la max 50 roni partida pt 12 ore de lumina naturală(sau cat tine ),iar noaptea pe undeva pe la 60 roni!
---------- Post added 14-03-2015 at 21:16 ----------
Prețul asta pt c&r,pt retinere sa fie un pret in functie de cate kg se pot retine,evident in functie de specia de peste capturată!