spuneti aici prin ce locuri ale tarii ati fost si care v-au plactut cel mai mult. eu n-am ajuns inca pe la manastirile din nordul moldovei (voronet, putna....etc) si mi-as dori sa le vad.
spuneti aici prin ce locuri ale tarii ati fost si care v-au plactut cel mai mult. eu n-am ajuns inca pe la manastirile din nordul moldovei (voronet, putna....etc) si mi-as dori sa le vad.
nici eu n-am ajuns pe acolo
desi am trecut de cateva ori, pur si simplu n-am putut sa opresc
mai exact, n-am fost prin :Tulcea, Satu Mare , Suceava/ Botosani / Maramures / Iasi
Cel mai mult mi-a placut in Bucegi, si Retezat, imi plac foarte mult muntii, pe litoral n-am fost decat de 1, si nu mi-a placut
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
am fost prin unele parti ale romaniei care m-au lasat masca. faza e ca nu mai stiu exact numele.. era undeva la munte, intr-o rezervatie montana unde nu prea era nimeni. LIVIN WILD...
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
eu am fost in mai toata tara asta, mai putin in partea de nord-est.Mesaj iniţiat de forumistu
in nordul moldovei am fost de multe, avand bunici chiar in zona aia, si nu pot spune decat ca merita sa ajungi acolo![]()
am fost eu la voronet si la putna...vreau sa spun ca e o minunatie...Mesaj iniţiat de forumistu
te linisteste sufleteste...este asa frumos... imi plac maicutele de acolo care fac curat,planteaza flori....
as sta acolo in vacanta o saptamana doua![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
imi place la moeciu e super misto, la herculane, in delta si in genaral in romania e super misto insa noi suntem fraieri ca nu cultivam roadele acestei tari
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
yo am fost in diverse orase ale tarii......fagaras, brasov, calimanesti......tusnad bai......vesnicul bucuresti..... suceava....bacau.......buzau ultima expeditie![]()
nu am ajuns in transilvania/ banat, doar o data o escapada pana la cluj napoca... locuri care imi plac: defileul jiului, chiele bicazului, baile tusnad, valea oltului.... am urcat la lainici pana sus la schit, a fost super privirea.... pacat ca am fost cam foarte obosit si nu am putut sa ma bucur din plin.... imi place si zona dintre orsova si portile de fier, noaptea. e superb! am inteles ca e si mai superb daca mergi spre moldova veche (parasesti, la orsova, drumul spre timisoara, si continui pe drumul de pe malul dunarii).
imi place si piatra neamt, am fost intr-o excursie, mi s-a parut super!. am vazut 7 manastiri moldovene, dintre care m-a impresionat manastirea neamt (osuarul; acolo erau tinute craniile calugarilor), din pacate nu am ajuns la putna si voronet... tot prin zona aceea mi-a placut la marasesti, mausoleul.
a, uitasem, si pasul oituz, am mancat super la un han, erau niste unguri care au fost foarte amabili.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Transfagarasanul, Cheile Sohodolului, Cascada Lotrisor ...
Am primit reputatie negativa pentru ca am postat pe doua thread-uri vechi.Eu inainte sa deschid alt thread folosesc search-ul(imi cer scuze) si acum altii se simt lezati pentru ca am postat pe un theard pe care unii il uitasera.Credeti ca e mai bine sa "dezgrop" un thread vechi sau sa deschid altul pe aceeasi tema?
Scuzati-ma de off topic!
Herculane,sinaia,brasov,putna, insa sunt convins ca sunt zeci de alte locuri poate si mai frumoase.
herculane brasov,si as vrea sa ma duc peste tot in tara asta.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: