Oferta contine efectuarea de fotografii si filmari de calitate, care va vor fi inmanate pe dvd-uri personalizate.
La acestea se adauga albume foto clasice sau digitale, tablouri, in functie de dorinta si preferintele dvs.
Serviciile pot fi oferite si separat - doar foto sau doar video. Daca se solicita ambele, participa cel putin un fotograf si cel putin un cameraman (pot fi solicitati mai multi fotografi si mai multi cameramani - asigur colaborare).
Evenimentele majore (nunta, botez) din viata dvs. vor fi imortalizate in mod profesional. Pentru astfel de evenimente se pot oferi invitatii, marturii, precum si alte servicii prin colaborare - muzica, efecte de lumini, fum greu, artificii etc.
Poate fi solicitata fotografiere si/sau filmare pentru orice altfel de evenimente - majorate, petreceri, serbari etc.
Ne putem deplasa si in alte localitati.
Preturile sunt pentru buzunarul tuturor si vor fi negociate in functie de solicitarile dvs.
sal fotograful mihai tudorache de la art picture studio ia filmat nunta fratelui meu acum doi ani si am fost super multumiti as vrea sa vina sa mi filmeze su mie anul viitor dar nu stiu de unde sal m ai iau.daca ai un nr de telefon de al lui s au daca sti pe unde sta ti as fi recunoscator.iti multumesc mult