La noapte e All-star game'u 2006.....Meciu e transmis p tvr2 de la orele 3 pt cei interesati.
GO EAST!!!!!!!! (ser ca A.Iverson sa iasa iar MVP)
La noapte e All-star game'u 2006.....Meciu e transmis p tvr2 de la orele 3 pt cei interesati.
GO EAST!!!!!!!! (ser ca A.Iverson sa iasa iar MVP)
Stim stim .....
Mvp : Kobe B. nu'i frumos sa ia iverson in 2 all star'uri consecutive ...
Xane pierzi u meciu mah ?
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Se da si reluare meciul de azi-noapte ? Din pacate nu l-am vazut in direct
Daca se da,spuneti pe ce program si la ce ora se da reluarea.
Worry less..live longer.
Creca o sa caut sa iau meciu de pe torrent... dunk contestu l-am luat deja
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
spre rusinea mea nu am putut sa-mi tin ochii deschisi
Hmm sa cam lungit de mama focului .... pe la 7 fara ceva se termina ...
Macar a fost ceva spectacol?? se merita luat ?Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Aja s'aja .. multe ratari .. mult prea multe ... carter nu a facut mai nik ..Mesaj iniţiat de Starty
Si concursu de slamdunk a fost slabut....cam naspa anu asta si una si alta...
deci sa inteleg ca nu am ratat mai nimik , mai bine ca nu m-am trezit
TOT? IL VReaU SI EU . De unde lai luat?Mesaj iniţiat de Starty
Si DA! a fost mult mai slab meciu in sine decat cel de anu trecut. Anu trecut tin minte ca au fost 44 de slamuri(cred). In plus am ras de m-am prapadit cand dansa Chris Tucker(ala din Rush hour 1/2) cu mascotele. Si in plus a castigat AI MVP, pe cand anu asta a facut doar 9 pcte si a ratat in draci.....toti au ratat, si chiar si componenta echipelor nu i-a placut(ce daca sunt 2 mil de oameni care l-au votat pe Y MING , de fapt creca au votat numai chinezi, cand tolomacu ala de 2.26 este langa cos si face lay-up in loc de slam ca parca s-ar strofoca prea mult daca face si el otara de spectacol....si Pau GASOL ala trebuia sa planga la cum a jucat , a luat si doua capace intr-o singura faza)ce paranteza lunga.
Last edited by Am3oo; 21-02-2006 at 17:50.
Clar .. Yao Ming dupa parerea mea nu avea ce cauta acolo ... la inaltimea lui probabil k ii e greu sa dea un dunk .... de la houston doar Tracy merita ...
Dar dak nu era el cine se mai tzinea la Shaq cat de cat ? ... haha ce i'a dat mingea printre picioare chinezului
slamdunk contest l-am luat de pe torrentspy.. are 384Mb parca..Mesaj iniţiat de Am3oo
ms pt info ... o sa-l iau doar sa-l vad pe NATE ala, ce naibii 1.75...merita vazut....e lume la care la inaltimea lui nici nu stie ce-i ala baschetMesaj iniţiat de Starty
sau se chinuie sa atinga inelu'Mesaj iniţiat de Am3oo
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: