Se permite asa ceva pe hub?
''<c_r_y_c_u> Despi1 bai avortom de ce te bagi cu mine in seama te-a lasat gagica si ai redevenit ce esti tu de fapt un BULA*NGIU????????''
As vrea sa cred ca e un hub serios...
![]()
Se permite asa ceva pe hub?
''<c_r_y_c_u> Despi1 bai avortom de ce te bagi cu mine in seama te-a lasat gagica si ai redevenit ce esti tu de fapt un BULA*NGIU????????''
As vrea sa cred ca e un hub serios...
![]()
Pune log-ul complet (ora, data, nick-ul) iar userul respectiv va fi banat.
PS: Trebuia sa dai atunci un +report nick motiv/log , si se rezolva imediat.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
[17:45] <c_r_y_c_u> Despi1 bai avortom de ce te bagi cu mine in seama te-a lasat gagica si ai redevenit ce esti tu de fapt un BULA*NGIU????????
Asta acum cateva minute. nickul e crycu scris intre<> shi cu underline intre litere.
Nu stiu de ce nu il arata daca dau paste
screenshot cu discutia. orice alt fel de log nu va fi luat in considerare
logic ca screenshotpoate o fi venit vreunu de la mu care s-a apucat de "facut" loguri
![]()
+report nick_user motiv![]()
ma scuzati k ma bag, da un screenshot poate f usor trucatMesaj iniţiat de overkill
![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
Mesaj iniţiat de littlefucker
in ziua de azi si un ADN se paote modifica, trb sa mai emrgem si pe incredere + ca desp1 e un baiat de treaba! nu ar face asa ceva!
stiu nu bateam apropouri ... da ziceam asa ... k nici pe screen shot nu te potzi baza ... pacat k nici pe incerdere nu se mai bazazeaza nimeni in ziua de aziMesaj iniţiat de gabr1el
![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
Din pacate, asa e. Totusi, prefer sa am incredere in oameni. In limitele ratiunii, bineinteles.Mesaj iniţiat de littlefucker
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: