Care e cea mai frumoasa regiune din romania?
Dupa parerea mea moldova. In deosebi Cheile Bcazului, lacul rosu. Va recomand sa le vizitati shi mai ales sa ramaneti o noapte la lacul rosu.
Oltenia
Moldova
Transilvania
Muntenia
Dobrogea
Care e cea mai frumoasa regiune din romania?
Dupa parerea mea moldova. In deosebi Cheile Bcazului, lacul rosu. Va recomand sa le vizitati shi mai ales sa ramaneti o noapte la lacul rosu.
pai... moldova si transilvania....parerea mea
Moldova categoric! sper sa ajung la vara pe acolo...
"Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."
Dupa parerea mea...Transilvania...!
dupa mine...moldova
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Transilvania: in general mie imi place muntele (frigul mai putin).
TRANSILVANIA
oltenia, judetul dolj pentru numeroasele sale monumente de arta
In Dolj sint monumente de arta? Atunci ce sa spun de Iasi sau Brasov sau Cluj? Mie mi-a placut zona Riu-de-mori /Hunedoara si Valea Buzaului, cum urci spre Brasov, este o zona mai salbatica, inca nu au inceput sa construiasca viloace toti parvenitii. Si zona Fagarasului, mi-a placut mult acolo; cetatea Fagarasului este foarte frumoasa, pacat ca nu poti sa vizitezi toate camerele.Mesaj iniţiat de daciana
bucovina ... no comment
Transpiraţia strică reputaţia!
Transilvania este de departe cea mai frumoasa. In Moldova sunt acele manastiri si cateva cetati ale lui Stefan. In rest moare lumea de foame. In Transilvania nu sunt manastiri dar sunt niste orase mediavale Sibiu, Brasov, Sighisoara, poate chiar Timisoara(desi e in Banat) care dau clasa oricarui oras moldovean.
am zis la pleneala ....
Toata tara este frumoasa.
Poate dati shi niste idei de excursie pentru primavara - vara asta. Bine e daca stiti shi preturi, detalii in fine.
Mi`a placut Cetatea Devei, mi`a placut pe cheile Bicazului, si imi place tot ce tine de munte...
si ... pestera ursilor.
Transilvania si Moldova imi plac mai mult
Mesaj iniţiat de despi1
pai zi si cati ani ai,ptelevi si studenti sunt tot felul de tabere,oferte,in toata tara.Mie cea mai frumoasa zona mi se pare Tinutul de peste paduri .Sper sa ajung p-acolo in vara
22 ani, student. Chiar...sa incerc sa scriu in control panel.Mesaj iniţiat de Aetana
Last edited by despi1; 20-02-2006 at 19:09.
pai sunt taberele studentesti sau dc nu incerak sa faci rost de cardu ala de student si ai reduceri peste tot..chiar si at cand cumperi mobila
P.S.nu glumesc
moldova si maramures
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: