dak stie cineva..
dak stie cineva..
` Doar universul si prostia sunt infinite. Universul nu stiu sigur...`
fii atent...in cornitoiu...la intersectia aia mare unde benzinaria fostu` Consul...cand te duci spre Tancodrom....treci de pod...si pe partea dreapta este o cladire mare..! acolo au terenuri de tenis de camp...si in sala si afara..! au un mic bar, o sala de fortza, si 2 mese de tenis de masa..! poti sa te duci acolo sa te interesezi si sa vezi daca`ti place!Mesaj iniţiat de totem
ma intereseaza si pe mine unde se pot face cursuri de tenis de camp (pe zgura...) in afara de Vointa si Hanul Doctorului (in apropiere), unde se poate inchiria un teren si care ar fi costurile, facilitatile.Mesaj iniţiat de SAM
pai asa spune ca vrei sa sti unde se fac cursuri...! nu stiu cred ca se fac si acolo...incearca ... dute pana acolo si vezi..!Mesaj iniţiat de duncan
1. dupa podus spre Melinesti pe dreapta acolo unde este si Canisa. Baza aia apartine D-lui Stanescu si se compune din un teren acoperit si iluminat nocturn si un teren pe zgura.
2. pe drumul spre aeroport Baza Recon.
preturi nu mai stiu...un pic cam piperate din cate imi aduc aminte dar conditiile merita.
Multumesc! Daca puteti veni cu completari...ar fi chiar excelent! Am nevoie de racheta sau le folosesc pe cele din dotare? Costuri?
Cam 1 mil im Metro daca vrei una fara pretentii sau daca vrei second vezi le la Nazaret (SH-ala cu de toate de la gara).
Nu prea gasesti pe acolo sau daca gasesti sunt vai de mama lor. Si mingi...cat mai multe
ms mult pt informatii. un pret dak ati stii ar fi perfect..
` Doar universul si prostia sunt infinite. Universul nu stiu sigur...`
Mai sunt niste terenuri de tenis si la Stadionul Extensiv.
La Recon, in spate la Hanul Doctorului este 125.000 lei ora.
www.magictenis.ro puteti vizita situl nostru! Va multumim!
teren de tenis sintetic in spatele stadionului ion oblemenco - 50 ron/h
nr tel 0742 312 470
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: