Un joc pentru voi super misto pe www.battleon.com![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Un joc pentru voi super misto pe www.battleon.com![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e vechi jocul .... dar e o versiune noua asta ... oricum dak n'ai ce face merita sa'tzi pierzi vremea
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
am jucat si eu putin , cam de kkt
E un kkt de joc
e misto jocul..am un lvl 45 dar nu am mai jucat de vreo cateva luni k nu mai apuc loc pe sv
se plateste la jocu asta sa devin gardian?
mda..tre sa dai vreo 13$ park
cum reusesc sa folosesc MP-urile alea la armura sa dau cu special moves...?
pai tre sa iti apara lista de atacuti im momentul in care dai atat(si nu dai cu vre-un alt atac special)...si trebuie sa ai level in clasa respectiva pt a putea fol atacurileMesaj iniţiat de IceCold
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
e dragut jocu... l`am jucat, dar nu prea se prinde loc la el ...
Acum in ultimul timp nu se mai prinde cam deloc loc pe el daca nu ai guardian si dak ai caracterul cu lvl>30. Asa k mai bine te lasi de el.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
cine ma imprumuta si me mine k sa ma fac gardian
chiar imi placea jocul..pacat k nu mai e loc deloc..
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
intra dimineatza pe la 8-830 gasesti stiu eu![]()
nu prea merge la ora aia, k eu ma scol de obicei de la 10 incolo(acum in vacanta, si in timpul scolii la ora aia sunt la scoala).
LE: lol, cand sunt 9300 pe site nu pot sa intru k sunt ocupate locurile si reusii sa intru acum cu 16000![]()
bravo acu e server de 18000 si is vreo 18500 mai wait![]()
eu is unul dintre aia 18500, facui 5 lvl de cand intrai si ajunsei la lvl 8 la Vampire![]()
am calculat bine si dak mai raman bani dupa ex ma fac gardian ma costa 25$ dar macar am ce face in plus o sa ai posibilitatea de a te bate cu alti gardieni am auzit....m-am inregistrat pe forum si am intr....sa vdm cum stam cu banii![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: