Ce parere aveti de meciul de miercuri???....se pare ca avem niste atacanti care rateaza si cu poarta goala (la propriu). Sper sa fie o intamplare ceea ce se intampla azi
Ce parere aveti de meciul de miercuri???....se pare ca avem niste atacanti care rateaza si cu poarta goala (la propriu). Sper sa fie o intamplare ceea ce se intampla azi
am jucat foarte prost ! Am ratat inclusiv de la 11 m ... foarte slabi si foarte putin concentrati !Mesaj iniţiat de Krys
in meciul cu pandurii suntem condusi cu 2-1 ... dar mai e un pic din meci !
Auzi ca dadu Baird gol....saracu de cand se chinuie.Mesaj iniţiat de remus
a ratat mult in primele meciuri de pregatire , inclusv un 11 m !Mesaj iniţiat de Krys
nu am fost la meciul de azi , dar sper ca echipa s-a prezentat mai bine ca pana acum !
in meciul cu armata au fost incercati foarte multi jucatori de la primavara iar atacantii costea2 si gabi ionescu au ratat foarte mult. nu cred ca rezultatul este concludent. astept sa vad cum sau prezentat cu pandurii...
despre jucatorii pe care i-am vazut... baird mi-a adus aminte de McBreen (sper sa ma insel), g.ionescu joaca binisor, l-am mai vazut jucand pt a 2-a dar nu inteleg de ce a ratat asa, costea2 n-are treaba, ignat a jucat fundas dr, cred ca central ar fi totusi o solutie pt echipa mare, firtulescu s-a miscat bine adr nush cat de bun juc o sa fie la 1,6 m, covalenco si puchiu mai au multe de invatat. la + cred ca pot sa-l trec si pe silviu lung, parerea mea este ca va fi in curand rezerva de care are nevoie bornescu.
una peste asta craiova are un lot, desi bunicel, mult sub cel al stelei,al rapidului sau al cainilor. sa speram totusi ca tinerii craiovei vor creste la nivelul pe care il asteptam noi iar impreuna cu niste achizitii de valoare certa de la vara sa ne putem gandi la un loc de cupa uefa
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: