Cine l'a jucat ? ... pareri despre el ??..... o sa'l fac si eu cat de curand rost .. apropo il are cinva ?
Cine l'a jucat ? ... pareri despre el ??..... o sa'l fac si eu cat de curand rost .. apropo il are cinva ?
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
am jucat demoul..nu ma impresionat. astept varianta finala.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
nici p mine nu m-a impresionat demo-ul dar am jucat varianta finala si e super tare jocu! are niste kestii penaleee! + grafica f buna...in concluzie imi place la nebunie!
Mesaj iniţiat de 7eon
pai ori are chestii penale ori e tare ?
....... chiar aja ... detaliaza si u ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
pare misto jocu. problema e ca mie imi iese din el cu eruare din aia cu illegal operationasta pe mai multe pc-uri de la sala
![]()
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
penal in sensul de misto...e klumea jocu...o singura kestie am sa=i reprosez dar asta e de la crackuit...dupa ce salvezi si aoi dai load nu merge sa joci...Mesaj iniţiat de Joder
l-am jucat si eu... in afara de grafica si sunet e varzaaaaa... gameplay de toata jena: unitati putine, harta mica (nu poti modifica dimensiunea ei fara sa-ti bage jucatori), faza cu homecity mi se pare penala... adica wtf? sa se pastreze in multiplayer cardurile alea... ca unu care jaoca age toata ziua are homecity la maxim si isi trimite tot ce-i trebuie si te scoate imediat... in concluzie mare dezamagire age 3
io sper sa nu-l ua degeaba. dar din ce am vazut in demo parea misto.
Nu are nimic senzational, dar este agreabil. Cu grafica sta cam prost. Este chiar mai slab decat 2. Sunt cam pe la jumatatea lui (cred). Nu am nici o problema cu el, doar sunetul dispare uneori dupa o ora de joc.
hai frate ca la grafica e super... ce dracu n-ai vazut barcile si detaliile la apa?... si sunetu e super marfa... si are un bug la el... sper sa fie rezolvat in patchu 1.01... la gameplay e varza rau fata de aoe2Mesaj iniţiat de scormonel
![]()
l-am luat acu 3 zile de pe net. dar n-am avut timp sa-l instalez. azi il instalai: ramasei dezamagit, imi merge destul de greu si are ffffffff multe chestii din aoe 2. deci nu sunt pre multumit de el
pai era normal sa aiba chestii din aoe2(cu toate ca mie nu mi se pare ca are asa multe si de-aia nu prea imi place)... e prea simplist facut... nu are complexitatea lui aoe2Mesaj iniţiat de alex
Incepe sa imi placa. La grafica cat si la game play seamana cu empires down of the modern. mai discutam dupa ce il termin.
Last edited by Robin_SA; 02-11-2005 at 22:15.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Terminat in 3 zile. Jucat aproximativ 3 ore/zi
Slabutz AI-ul. In general cu armata care o primesti cu cardurile alea termini misiunea. Poate sa mai iei 3-4 mortaruri.
campania in 9 ore?... pare cam mica... anyway... the game is shitty![]()
eu mai am putin de luat din el ... ce ati zice sa ne organizam sa jucam in LAN toti ?![]()
![]()
haideti ca l-am si instalat ... ce zice-ti de un LAN ?![]()
![]()
Il iau si io acum da il iau mai mult k v-am auzit k e cu economie plm si pe mine asta ma atrage. K am cautat joace gen cezar, pharaoh sau zeus si nmk...![]()
Cine poate sa-mi dea si mie age of empire 3?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: