Nu ştiu dacă işi are locul aici acest thread... dar... in fine.. Deci ce parere aveţi..?
P.S: Părerea mea este că spalatoria ROMPETROLULUI de pe caracal spala cel mai bine.. pacat că nu fac şi interior...
Nu ştiu dacă işi are locul aici acest thread... dar... in fine.. Deci ce parere aveţi..?
P.S: Părerea mea este că spalatoria ROMPETROLULUI de pe caracal spala cel mai bine.. pacat că nu fac şi interior...
Eu imi spal masina la Best e pe rocada in cv9, peste strada de unitatea militara
Spalatoria de la han. 35 de mii interior si 35 exterior.Da am masina pe taxi si parca deasta e mai ieftin da pt restu masinilor e 50 mii da spala klumea.
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Peste tot spala bine daca le atragi atentia ca acolo nu au facut cum trebuie si bla bla....cea mai sigura varianta : ii iei furtunu din mana si te pui pe treaba !
Mesaj iniţiat de Al3xius
domne lucru facut cu mana ta e ramane facut, pana nu pui mana nu iese ceva bun!
pe mine ma oftica astia de pe canal, cand se apuca de treaba uita de ce sunt acolo, trb sa le mai dai cate un "restart"
corect....chair ca e BEST!Mesaj iniţiat de ALin_uTzU
FHL
la fhl ultima data cand m-am dus aveam ceva marunt intre scaune sa le dau alora de la semafoare sa nu-mi spoiasca geamurile si dupa ce au dat aia cu aspiratoru ...hop au disparut....erau si cateva monezi de 5 miiMesaj iniţiat de Mondeo
chiar sunt buni baietiiMesaj iniţiat de ALin_uTzU
n-am
spalatoria vis-a-vis de blocul meu e "the best" nu cred ca are un nume..au daca are...nu-l stiu eu..tot ce pot sa va spun..ca o data ce v-ati spalat masina acolo...o sa mai veniti si a2a oara(ca sa le reprosati ca au uitat mica marea scama(e) de pe bancheta,faptul ca masina arata la fel....cum ati dus-o
si chestii din astea marunte) si in plus aveti si "muzica de calitate"MANELE RULZZZ!( )...
"Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."
AutoRing, vis-a-vis de Parcul N. Romanescu!
La benzinaria MOL pe rocada. niciodata nu mi-au lasat nici o urma pe masina .
io's mai norocos şi încă stau la casă, deci furtunul peria şi găleata şi boboc o fac. Cu noua maşina(de 8 luni da tot noua e pentru mine) nu am fost niciodată la spălatorie ...şi se vede...nu a apărut pânză de păianjen pe ea.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
de departeeeeee cea de la service roti km 9.....spala la ea o ora pe ceas si ti'o facccc...nouaaaa si e si ieftin comparativ cu alte spalatorii "de figuri"....
Hai sa zicem si cele mai proaste spalatorii...aia de pe rocada..aqua magic
in ultimele 3 saptamasni am spalato in locuri diferita .. peste tot jalnic
spalatoria de la service roti - ascet km9 dincolo de metro este intradevar excelenta dar ... e cam departe iar spalatul este 150 mii int-ext, shi sunt renumiti pt vulcanizarea shi pt reparare/vopsire jante alu
majoritatea o spala bine
imi place cum mi`au spalat`o pe rocada pe partea dreapta (cund te duci spre gara). este destul de recent construita, are 3 compartimente de spalare.. si este cu albastru. Nu-i stiu numele! Folosesc si burete baietii
io o spal in majoritate activ.. nici nu se ating aia de mahsina decat la uscare
la segarcea-spalatoria de la Lukoil.....aici o spal de cele mai multe ori
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: