mi-a zis profa de muzika k cik hip hopu a aprut in africa pt prima data sincer yo nu cred k bamboocha aia stiau rap ...... care se price sa posteze ms anticipat
mi-a zis profa de muzika k cik hip hopu a aprut in africa pt prima data sincer yo nu cred k bamboocha aia stiau rap ...... care se price sa posteze ms anticipat
Transpiraţia strică reputaţia!
negrii au inventat hip-hapul. pune mana si documenteaza-te.
muzica hip-hop apartine in totalitatea celor de culoare,este muzica lor...muzica in sine este originara din Egipt...deci,tot in Africa...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
aham ms ...Mesaj iniţiat de young_noble
Tare profa ta daca va vbeste de hip hop la ora de muzica! Big up! Pe noi ne punea sa cantam romantze! Deh alte vremuri,... ce-a avansat cibernetica asta domne'...!
P.S: tie nu ti se parea logic ca hip-hopul sa fie originar din Africa? Sau crezi ca l-a inventat 50 cent? No harm intended...
You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
Derek Vinyard
offtopic: i hate 50Mesaj iniţiat de Eskobar™
ontopic: nu credeam k in africa se face hip hop credeam k a aparut prin gettou pe acolo ...... din cauza saraciei shi a problemelor... negri s-au apucat sa cante
hip-hopu e un stil cultural aparut prin anii 80....la inceput cu breakdance and stuff(da, negrii au inventat breakdanceu).....dupaia a aparut muzica hip-hop (aka rap, r&b......)....va dati seama ce era lumea decat cu rock...si alte chestii?
Sa ne intelegem... Hip-hop-ul isi are originile in muzica africana, acum sa nu ne inchipuim ca stateau zulu-sii la poarta cortului si rap-uiau... Hip-hop-ul asa cum il stim azi a inceput prin anii 60 ca o forma de protest politic (doar vorbe fara acompaniament muzical)..In timp dupa cum se observa s-a ajuns de la protest politic la tarfe si bling-bling...Deh...asa timpuri, asa moravuri...
You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
Derek Vinyard
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: