ma, am eu o problema cu netu? de 3 Zile merge foarte prost, in sensul ca pica externul des, pica telefonul.. astea.
ma, am eu o problema cu netu? de 3 Zile merge foarte prost, in sensul ca pica externul des, pica telefonul.. astea.
ar trebui sa suni la ei sa-ti dea restart la ip de la ei ....asa am facut yoMesaj iniţiat de w3ber
le-o fi dat "blue screen" ip-ul? nu prea ma pricep.. cum sa imi restarteze ip-ul?
chiar asa ??? ..... eu unul nu am auzit pana acum de asa cevaMesaj iniţiat de w3ber
si da .. externul cam pica ... mai rar ce e drept dar picA
iar imi cazu!!!!!!!!! si cazu acum si Craiova forum! ce ... are?
pe la mine n`au mai fost probleme in ultimul timp... vad ca s`au mutat la altii
la mine ieri n-a prea mers messu deloc
mda..mie de cateva luni imi merge foarte prost..iar in ultimele 3 zile..mi-a mers normal (ce-o insemna si normal pt erdeesh)
aseara nu a mers nimic vreo 30 de min, mergea dc++ decat daca erai deja conectat, ca am scos un hub si cand am dat sa intru iar nu a mai mers
de doua luni imi merge netu cu max 20 k.
pana acu mergea cu 50.
oare de ce?
adevarul e dincolo de noi
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
si mie imi mere super najpa neyu...pana aq prindeam f usor 60kb da aq...........daca iau cu 30e fericire mare
cel putin dimineata intre 8 si noo nici idee saintru p forum sau sa trag d p extern ceva ca nu sare d 1 kilo :-|
noroc ca am o conex d rezerva, care m-a "dezvatat" de tampeniile astiora d la erdeeshi. nu mai trag d mult filme d p rds pt ca 60 d kilo KIAR E PUTIN pt 9usede. dar tinand cont ca e singuru operator de internet pe cablu din craiova "inca alive", c'est la vie
ca sa nu vb de telefon........de dimineata trebui sa sun si io ca uomu' pe romtelecom si scart........n'are ton telefonu :cursing:
aveti grija cu telefonu de la rds pt ca @Mikey_boy vb pe mobil de pe rds si intre timp ce vb la telefon ia cazut netu si cu telefon ....si i sa inregistrat convorbirea pana i-a venit ton la telefon adica vreo 9 ore ... si in desfasurator a aparut cu 9 ore convorbire catre mobil ...si a trebut sa plateasca 4 mil facturaMesaj iniţiat de a193rn0n
fara bazaMesaj iniţiat de killer_ro01
cum e posibil? nu a facut plangere ?
iar convorbirea se poate inchide si de la mobil...
iti dai seama ce baterie avea ala cu mobilu )) sau il tinea in prizaD
mah pai si nu a facut nici o plangere ,nmk?? A platit factura??Duamne .erdeeshii matiiMesaj iniţiat de killer_ro01
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: