Caut loc de muncă-ingrijit bătrână/bătrân

0-day Member Lucica 739 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-06-2016
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Caut loc de muncă-ingrijit bătrână/bătrân

Ingrijitoare bătrână/bătrân cu o experiență dobândită pe parcursul a 5 ani si 8 luni!
    Vârsta mea este de 52 ani !
    Calități si aptitudini: seriozitate.punctualitate,capacitate de ascultare si înțelegere,atenție la detalii si parcurgerea cu seriozitate a tuturor etapelor ce compun o sarcină primita,adaptabilitate in diverse situații,precauție si perseverență!
    Am lucrat cu:
    1. Bătrână ce suferea de alzheimer ! În ingrijirea atentă a acestei varstnice,pot spune ca mi-am imbunătățit capacitatea de a fi mai mult decat tolerantă ! Timp de doi ani am fost foarte precaută si atentă,deoarece persoanele cu dezabilități sau suferinde de anumite boli necesită atenție sporită,ingrijire si foarte multă afecțiune! În acest caz comportamentul era destul de imprevizibil !Pentru detalii si referințe,sunt dispusă in orice moment să ofer numarul de telefon pentru a va convinge de aptitudinile mele in avea grija de o persoana(de orice natura) sau pentru a verifica,a afla cum m-am descurcat si comportat !
    2.Am avut grijă de un bătrân timp de un an !
    3.Am avut grijă de o bătrână,timp de 8 luni !
    4.Am avut grijă de un copil,timp de doi ani !
    Consider ca experiența constituie un avantaj,este un plus,am avut multe de invatat din toate acestea,sunt o persoana sociabila,ințelegătoare,atentă,afectuasă si consider ca aș fi o alegere bună! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta!

Arata datele de contact

Spammer martitsa nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    20-02-2022
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    2144
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -18
    Puncte CF
    0.0
    pai daca nu te intimideaza domeniul adult, poti castiga sa promovezi romancele noastre de la videochat in usa!
    iata aci un articol eu zic ca e suficient sa intelegi despre ce e vorba

https://dfme.uk/crakro
    eu cred n-o sa-ti para rau.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: