In ce masura consumati produse alimentare romanesti?
- Peste 75%
- Aproape 75%
- Circa 50%
- Maxim 30%
- Sub 10%
- Deloc
In ce masura consumati produse alimentare romanesti?
- Peste 75%
- Aproape 75%
- Circa 50%
- Maxim 30%
- Sub 10%
- Deloc
Buna intrebarea , insa eu intreb cum stim ca produsele sunt romanesti daca nu sunt etichetate ? Mergeti in piata si veti vedea ca nu sunt producatori iar firmele toate recomanda ca fiind romanesti produsele . In urma unui reportaj lubenitele la Dabuleni nici nu aparusera si deja erau pe piata .............
Raspuns = cred ca deloc .
Circa 50%
aproape 75%
Circa 50%
Am pus 75%, anume adevarul pe care mi-l doresc eu.
Cred ca nu bate cu socoteala din targ.
Procentul real e in functie de cat ni se furnizeaza de sus.
In principiu, daca am acelasi pret la produse romanesti respectiv straine,le voi alege pe cele romanesti. Eventual imi asum si o mica diferenta de pret, in ideea ca probabil cele romanesti o fi culese mai recent, nu trecute prin n-spe vapoare, gari, poste...
Oricum, campaniile de promovare a produselor romanesti se rezuma la vorbe motivationale, dar pe buzunarul cetatenilor, ceea ce nu e etic din partea celor ce la emit.
Ma incurajezi sa cumpar mere romanesti, dar la piata realitatea e alta, acolo nu e nimic incurajator.
Maxim 30%.
Circa 50%
Circa 50%
Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
www.pescardejiu.blogspot.com
Circa 50%
Circa 50%
Peste 75% LE AM IN GOSPODARIE PROPIE.
Nu ma sunadaca nu stii sa saluti
si sa inchei o afacere
Secretul succesului estesă știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
"Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
Circa 50%
Nici eu nu știu la ce produse se referă întrebarea. Produsele sunt: imobiliare, bancare, agricole, de turism, de îmbrăcăminte, alimentare, de bursă, de încălțăminte etc. Cam complicat de calculat și e în funcție de fiecare, deci răspunsul e irelevant, deoarece nu toți consumă din toate categoriile de produse.
Formulată prea larg, prea vag întrebarea, plus că e greu să știe fiecare unde s-a fabricat produsul pe care-l consumă, cu ce capital, unde merge profitul șamd, adică niște criterii din care să rezulte că produsul e românesc (măcar într-un procent oarecare).
E globalizare, tată. Mai mult contează calitatea produselor, unde merg banii, nivelul de trai...
---------- Post added 11-07-2016 at 15:06 ----------
Nu-i chiar atât de simplu. UNELE le ai, nu pe toate, plus că e foarte posibil ca pentru producerea unor legume/animale să folosești produse străine...care la rândul lor folosesc produse străine...![]()
Circa 50%
Circa 50%!!
#rezist
Peste 75%
Aproape 75%
Peste 75%
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: