Portughezul Mario Camora (CFR Cluj), primul fotbalist strain dorit la nationala Romaniei. Pro sau contra?
- Pro
- Contra
"Primul fotbalist strain dorit la nationala Romaniei anunta ca in cel mult o saptamana isi va lua cetatenia si spune ca este gata sa debuteze pentru tricolori.
Meciul din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, cu Muntenegru, poate fi primul pentru portughezul Mario Camora (CFR Cluj) in nationala Romaniei.
Fundasul stanga este considerat varianta ideala pentru inlocuirea lui Razvan Rat si spune ca este nerabdator sa joace in nationala noastra.
"Am inceput sa fac demersurile pentru a primi cetatenia. Daca e nevoie de mine, sunt pregatit sa joc pentru Romania, pentru nationala. Am inceput sa rezolv cu actele. Mai am nevoie de cateva documente din Portugalia, am vorbit cu familia asta, iar saptamana asta sper sa termin si sa am cetatenia romana", a spus Camora la Digi Sport.
In varsta de 29 de ani, Mario Camora evolueaza in Romania de 5 ani si poate fi naturalizat. Camora a impresionat prin constanta aratata in banda stanga a defensivei, iar evolutiile bune l-au adus in atentia Stelei si a lui Dinamo. In cariera, Camora a mai evoluat pentru echipe mici din Portugalia precum Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa si Naval.(...)"