Nu ma pot pronunta , am GPL pe masina si nu am voie .
Nu ma pot pronunta
Nu ma pot pronunta. Nu am avut onoarea sa intru pana acum.
Nu ma pot pronunta.
i-au dat drumul ? ca nu prea ajung prin centru de obicei
la ce tarife sunt si pe ce pe ce intervale orare sunt abonamentele au facut-o exact degeaba - ca la noi: proiect necesar si bine gandit initial dar prost aplicat
Nu ma pot pronunta,inca nu am parcat acolo.
Nu ma pot pronunta
Nu ma pot pronunta.
1
Nu ma pot pronunta
Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere
Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
"Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
0 - deloc - avand in vedere ca masina mea este prevazuta cu GPL (omologat de RAR) eu nu pot folosi aceasta parcare...in concluzie pentru mine personal aceasta parcare este egala cu zero eu tot asa caut loc de parcare cate 20 - 30 de minute prin centru
#rezist
O batjocură. E goală, au tarif mare, au distrus zona, părculețul, peisajul.
Măcare să taie grilajele alea gri și s-o acopere cu pământ, cât se poate, și cu verdeață. Să facă un fel de ”delușoare” peste ea, acoperite cu vegetație diversă.
Felul în care a fost ”reamenajat” locul arată retardul mintal al celor care au conceput monstruozitatea; cu grilaje peste tot, găuri stupide, asfalt și sute de glastre de plastic, de zici că e monumentul scărilor de bloc comuniste din România, ”înfrumusețat” de doamna arhitect, femeia de serviciu a anului, pe țară!
Arată gradul de retard la care a ajuns România.
Și pentru CaCraiova să devină Capitala Europeană a kitschului a fost învelit Mercurul în plastic alb Gherțoi beliți.
E mai mișto ca capitalele europene din vest! vorba lui Solomon.
Nu ma pot pronunta
Nu ma pot pronunta
1 leu ora este mult ? Jalnic .............
deloc
^ ce a zis Tyson
In caz ca nu raspund, dati mesaj. NU sunati cu numar ascuns !
Daca postul e deschis inseamna ca e inca valabil !
Tu ești sigur că ai înțeles ce scrie aici http://www.gds.ro/Local/2016-02-25/p...e-lei-pe-luna/ ?
Ți se pare puțin să dai 3 milioane pe lună, în orașul tău, pt parcarea făcută din bani publici, adică ai tăi? Și nici variantele de abonament , cu intervalele oferite , să nu se potrivească cu programul nimănui? sau să stai și să calculezi , să analizezi variantele alea de țepari prosti, să vezi cât sunt de stupide?
Banii încasați, până la urmă, trebuie să acopere niște salarii și întreținerea, pentru că parcarea aia e a cetățenilor, nu a vreunui gherțoi de partid.
Nu te-ai gândit de ce e goală tot timpul? Că e 1 leu pe oră?
Prin țară e abonamentul/an pt parcare de 3-6 ori mai ieftin, iar dacă la Craiova se mai forțează câțiva ani ne apropiem de prețurile din Paris. De fapt, diferența între Craiova și alte orașe din țară e ca diferența dintre prețul din România și cel din Paris (Craiova fiind Parisul României).
Oricum, tu ești fanul parcatului pe trotuar, din câte-mi amintesc, așa că o să economisești mulți lei pe lună . Jalnic, nu ? Ai dreptate tu cu leul.
Last edited by @#I; 15-07-2016 at 01:01.
3 sau 4... Are mici defecte de proiectare la iesirea din nivel subteran ! Dar...un mare plus ca mai mereu e goala ca taranii sunt tot tarani si parcheaza in locuri interzise pentru ca "un leu ora e scump frate...pentru masina mea de peste 5000 $ "...plm Romanisme !!! Sisteme de supraveghere...nu ai parte de traditionalele Hit'n'Run ! Nu stiu ce asteptari mai mari aveam de la aceasta parcare ??!! Faptul ca este mai mult goala nu se datoreaza infrastructurii cat mentalitatii Romanilor.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: