Sunt un tanar absolvent de liceu , nu am prea multa experienta dar spre a compensa acest defect sunt o persoana foarte perseverenta, comunicativa , persuasiva , atenta la detealii si extrem de ambitioasa. De fel sunt foate orientat spre relatii clienti si spre a invata cat mai multe lucruri noi.
Doresc angajarea in cadrul unei firme pe orice post ce imi pune la incercare calitatile si mi-le defineste , as prefera un job precum reprezentant vanzari (vanzator) , casier , operator copy shop sau xerox, barman , ospatar , operator call center in romana sau engleza (comunic la un nivel mediu) , consultant bancar sau chiar in cadrul unei firme de contabilitate , dar si alte job-uri ...
Astept sa fiu contactat la telefon sau prin e-mail.
Multumesc pentru timpul acordat lecturii acestei scurte prezentari si daca sunteti un eventual angajator , astept sa fiu contactat de catre dumneavoastra! O zi cat mai frumoasa!
pai daca nu te intimideaza domeniul adult, poti castiga sa promovezi romancele noastre de la videochat in usa!
iata aci un articol eu zic ca e suficient sa intelegi despre ce e vorba
pai daca nu te intimideaza domeniul adult, poti castiga sa promovezi romancele noastre de la videochat in usa!
iata aci un articol eu zic ca e suficient sa intelegi despre ce e vorba