Cum vi se pare ideea de a interzice cersetoria prin lege?
- Foarte buna
- Buna
- Proasta
- Foarte proasta
- Nu stiu
Cum vi se pare ideea de a interzice cersetoria prin lege?
- Foarte buna
- Buna
- Proasta
- Foarte proasta
- Nu stiu
Foarte buna
Foarte buna
Foarte buna.
Foarte buna
Buna
Foarte buna
Foarte buna
Păi și PSD ce zice? Renunță la votaci??
Eu nu cred că se va face așa ceva vreodată. Fără cerșetori PSD moare!
foarte buna
Foarte buna
foarte buna
Buna
Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
www.pescardejiu.blogspot.com
foarte buna, dar ma indoiesc ca o sa se intample.
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Foarte buna.
Ideea e foarte buna, DAR nu cred ca se va aplica. Mai bine de jumatate din cersetori nu cersesc pentru ei, dau mai departe la altii mai "smecheri", aia la randul lor trebuie sa dea si ei "de-o bere/cafea" (la politie,jandarmi,etc) ca altfel le gonesc fabricutele de cerseala.
PS: - @#I: "Păi și PSD ce zice ?" Stai linistit ca banii din cerseala ajung "acolo unde trebuie" indiferent de partid. Din '89 banii ajung unde trebuie
Foarte buna
PCR-PSD a jefuit țara asta bucată cu bucată, după 89. Ce nu s-a putut fura a fost distrus cu ură maximă. Liderii lor nici nu sunt români (veniți din URSS), omule. Când ne trezim și noi?
Stați și priviți de acasă, sute de mii de români, cum niște străini criminali - Iliescu, Roman, Năstase, Oprea, Ponta, Dragnea - sunt votați de boșorogii din vechiul aparat ceaușist sovietic (foștii turnători, colaboratori ai Secu, securiștii, milițienii, torționarii, activiștii PCR etc - o parte a lor fiind adusă în anii 50 din URSS) și rudele lor. Nu sunt toți la fel.
Asta e o lozincă securistă lansată pentru fraieri ca să stea cuminți acasă.
Era o diferență MARE între Stalin - anii 50 la noi - și Ceaușescu, român, așa cum e o mare diferență între ceaușism și ce este acum.
E o MARE diferență între români, așa cum sunt ei, cu defectele lor, și PSD, partid înființat de Moscova + sateliții PSD.
E o MARE diferență între România, cu sistem sovietic, cu partid sovietic , adică PSD, și Ungaria, Slovacia, Croația, Cehia, Polonia, unde nu sunt la putere partide de fabricație sovietică. Și acolo e corupție, dar nu conduc urmașii bolșevicilor ca la noi.
Nu e de râs, să știi. Râzi de viața ta, până la urmă. Știi că votanții ăia în vârstă, de la ultimele alegeri, ca și cei aduși să o aplaude pe stradă sunt foști turnători din fabrici, din diverse locuri, foști milițieni din sistemul ceaușist, pensionari din sistemul de represiune ceaușist ? Poți să înțelegi asta odată? ...Că și postacii lor de pe forum fac parte din asemenea familii de foști torționari și au ceva de câștigat, adică măcar speranța că nu vor pierde osciorul, că nu vor fi șantajați de șefii lor, că nu se va afla, că au primit ceva de la partid și nu vor să piardă?
Voi vreți să înțelegeți odată ce înseamnă PCR-PSD? Că e un sistem sovietic încă în funcțiune, iar voi nu vă folosiți dreptul de vot?
---------- Post added 20-08-2016 at 20:29 ----------
dar cine a venit cu ideea. ai link, ceva?
Last edited by @#I; 20-08-2016 at 20:27.
- @#I: Ba e foarte de ras ca tu chiar ai impresia ca daca maine ar veni un alt partid la putere totul ar fi bine si frumos. Sunt perfect de acord cu tine ca PSD-ul a furat cel mai mult, DAR dupa 89, toate partidele mari au fost la putere, ABSOLUT TOTI AU FURAT si FURA !!!
Sa o luam pe rand:
1) Daca ai fi simpatizant PSD: "Cine veni brusc la putere dupa Ceausescu ? Raspuns: Nea Nicu "Ilici" Iliescu impreuna cu sleata si se pusera pe furat."
2) Daca ai fi simpatizant PDL(PMP,etc): "Cine a fost ministrul transporturilor dupa 89 ? Unde e flota ? Al cui frate controla, alaturi de Mazare, Portul Constanta ? Raspuns: Traian "Marinarul" Basescu impreuna cu sleata...."
3) Daca ai fi simpatizant PNL: "Cine a fost nenea ala "in pulover" de a distrus poate cel mai valoros bun al nostru "AGRICULTURA" ? Raspuns: Petre "Pulover" Roman impreuna cu sleata..."
Foarte buna
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: