Ati simtit cutremurul ? La 2 si 10 min a fost ceva zgaltaiala , ce o fi fost la cei de la bloc la etajele superioare , gen 8,9 10 ?
Ati simtit cutremurul ? La 2 si 10 min a fost ceva zgaltaiala , ce o fi fost la cei de la bloc la etajele superioare , gen 8,9 10 ?
Eu am simtit vreo 5-6 secunde, la etajul 3, dar m-a zgaltait binisor.
Inteleg ca a fost de 5,3 pe Richter , mare zic eu , am avut noroc .........
Nu prea mai sta lumea la cafenea aici ? Tin minte cand frecventam si eu zona aceasta erau zeci de postari , zilnic.
Eu la etajul 4 am simtit cutremurul , si nu prea am mai putut sa adorm la loc, asa ca am ajuns la serviciu cam obosit . Totusi nu stiu daca a fost dor o inchipuire , dar eu am simtit de mai multe ori cutremurul la etajul 4 , iar la tv nu am auzit nimic. Anul asta am simtit cel putin odata , in afara de azi, cand parca patul s-a zguduit mai bine .
Eu nu l-am simtit. Tocmai ce adormisem la ora aia dar nu a fost ceva de speriat. M-am culcat linistit dupa 10 minute fiindca pisicii dormeau dusi si nu aveau nicio treaba. Daca santinelele de pisici au fost linistiti nu a fost motiv de panica.
Lumea nu mai sta pe cafenea fiindca sta pe facebook.. si sunt putini ca mine carora nu le prea place facebookul.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: