Vand doua aparate foto de tip DSLR Sony cu 37 mii de cadre, si Canon cu 26 mii de cadre. Am la ele obiective wide si tele. 18-55 mm, 28-90 mm, 55-250 mm si 75-300 mm. Pret 3000 de lei ambele, sau separat Sony 1350 de lei, si Canon 1650 de lei
Vand doua aparate foto de tip DSLR Sony cu 37 mii de cadre, si Canon cu 26 mii de cadre. Am la ele obiective wide si tele. 18-55 mm, 28-90 mm, 55-250 mm si 75-300 mm. Pret 3000 de lei ambele, sau separat Sony 1350 de lei, si Canon 1650 de lei
Last edited by Tabasthar; 10-10-2016 at 14:44.
Raspund celor doi indivizi care au dat niste reputatii negative vrand sa isi arate frustrarile ce zac in ei(de neinteles, si din lipsa de ocupatie cre) Avand si ei ceva reputatie pe plus dau si ei negativ care cum li se scoala, de parca le-a zis cineva ceva, sau i-a bagat cineva in seama. Bai idiotilor.. hai sa va explic cum sta treaba.
1. Poate nu vreau sa le vand separat, si vreau doar sa le vand impreuna, asta nu te-ai intrebat ? poate deasta nici nu le-am facut preturi separate.
2. Bai asta care tu zici ca ti le cumperi noi de la magazin la banii astia, da fuga repede pana nu dispare oferta facuta special pentru tine. Si rog moderatorii sa ia masuri cu acesti indivizi care nici nu au fost bagati in seama macar, sau sa fi schimbat vre-o vorba cu ei. Si din ce stiu eu, in Regulament scrie ca n-ai voie sa jignesti marfa, sau sa comentezi pretul produselor. Fiecare vinde produsul sau cu ce suma doreste, dar niste frustrati nu ezita sa arate lumii intregi cat de frustrati sunt ei. Cum este domnilor moderatori cu acesti indivizi, mai ales ala de imi spune ca el cumpara din magazine aparatele alea noi, nu imi critica pretul ? sau celalalt ma obliga sa le vand separat ca nu are el atatia bani, desi eu nu vreau sa le dau separat?
Asa ca fomistilor frustrati ce sunteti, nu va mai uitati dupa produse pentru care nu aveti bani, cautati pe masura banilor avuti, si nu va mai bagati aiurea in seama din lipsa de ocupatie.
Asa frustratilor, aratativa frustrarile din voi dand negativ. Atat va duce capul atata faceti, frustratilor ce sunteti. Se pare ca nu aveti ce face si trebuie sa va ocupati si voi timpul intr-un fel.
eu am primit negativ pt ca nu am lasat la pret tot de la niste panarame
Si o sa mai primesti, ca le-ai zis pe nume jegosilor, si frustratii plin de frustrari se simt, si altceva n-au ce sa faca, decat sa dea negativ ca atat ai duce minte in colturi pe acesti prostalai. Cum sa dai negativ unuia care n-ai avut un conflict cu el, sa ca nu iti place ce marfa vinde si la ce pret, sau ca nu o da la banii pe care ai vrei tu, cat de retard poti fi sa reactionezi si sa iti versi flustrarile dand negativ la lume. Vai de sufletul vostru de frustrati neocupati !!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: